• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

09.06.2020

20:52

POSLE ''JUŽNOG VETRA'' I ''HOTEL BEOGRAD'' Teodora, ćerka Gordane Bjelice DOBILA ULOGU u OVOJ seriji! Mnogo se OČEKUJE OD NJE!

Kultura

POSLE ''JUŽNOG VETRA'' I ''HOTEL BEOGRAD'' Teodora, ćerka Gordane Bjelice DOBILA ULOGU u OVOJ seriji! Mnogo se OČEKUJE OD NJE!

Podeli vest

Režiju serije "Tri muškarca i tetka" potpisuje Pavle Vučković.

Mlada glumica Teodora Bjelica počela je sa radom na novom projektu, nakon zapaženih angažmana u "Južnom vetru" i filmu "Hotel Beograd". Teodora je bila presrećna kada joj je ponuđeno da igra u novoj seriji "Tri muškarca i tetka", ostvarenju koje je srpska verzija čuvene serije "Dva i po muškarca'', piše Telegraf.rs

ZNATE GA IZ SERIJE ''BESA'' I ''STIŽU DOLAZI''! Informer PAPARACO zatekao GLUMCA - JEDVA SMO GA PREPOZNALI - Mnogo je OSEDEO!

Foto: Printscreen You Tube Svet/printscreen Instagram teodorabjelica

Bjelica, inače ćerka naše poznate glumice Gordane Bjelice, u pomenutoj seriji igra ni manje ni više nego sa Sekom Sablić (77), zbog čega joj je ovaj angažman još draži. Teodora u seriji igra Danijelu, a njena uloza napravljena je po uzoru na ulogu lepe Deniz Ričards iz "Dva i po muškarca".

ODBIJALA JE NEPRISTOJNE PONUDE, SADA JE NIGDE NEMA! Maja Mandžuka doživela je VRHUNAC u "Munjama", sada konačno otkrila zbog čega je NESTALA

U glavnim ulogama su, pored Seke, Marko Janketić (po uzoru na Čarlija Šina) i Petar Benčina (po uzoru na Alana). Seka igra tetku koja je bivša komunistkinja, nekadašnja visoka funkcionerka SPS i bivša direktorka Dafiment banke. S tim u vezi, jasno joj odakle joj novac za vilu od 300 kvadrata u kojoj živi.

 

 

Inače, treći muškarac je Petar Božović, koji igra tetkinog bivšeg ljubavnika koji dolazi iz nemačke. Božović igra čoveka koji je nekada radio u državnoj bezbednosti i bio je drugi čovek posle Jovice Stanišića.

LUMPOVALA NA ULICI! Katarina Radivojević sa ČAŠOM U RUCI napravila pravu FEŠTU uz ovaj narodnjak!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija