• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Puls online

05.08.2020

22:38

NADŽIVELA JE ĆERKU! Ovo je majka Isidore Bjelice - Podarila joj je NESVAKIDAŠNJE DETINJSTVO!

Estrada

NADŽIVELA JE ĆERKU! Ovo je majka Isidore Bjelice - Podarila joj je NESVAKIDAŠNJE DETINJSTVO!

Podeli vest

Bila je profesor!

Isidorina majka je nedavno proslavila rođendan, a ponosna ćerka je objavila fotografiju sa proslave na društvenim mrežama. Danas je cela Srbija ostala u šoku nakon vesti da je Isidora preminula.

OVAKO JE VILA PAJKIĆ REAGOVALA NAKON SAZNANJA DA JE OSTALA BEZ MAJKE! Povukla potez koji ukazuje na OGROMNU BOL S KOJOM SE TRENUTNO BORI!

Foto: Printscreen You Tube

Njena majka Nevenka Đurović je ćerka akademika i književnika Dušana Đurovića, a život je provela kao profesorka engleskog jezika. Kao saputnika u svojim putešestvijima po svetu odabrala je Dimitrija Bjelicu, nadaleko čuvenog šahovskog novinara, zbog čije je karijere mala Isidora "odrastala na aerodromima umesto u vrtiću", kako je jednom prilikom istakla.

ZNAMO JE KAO INGRID iz ''Selo gori...'', a njen brat je PRESUDIO SEBI - Svi su brujali da su SEKTA I CRNA MAGIJA krive za sve!

- Mama je profesor, racionalna, divna, plemenita žena koja mi je dala stabilnost moralnu. Pošto je ona anglista i predavala je englesku srednjovekovnu književnost radila je na tome da učim pet-šest jezika - ispričala je jednom prilikom u emisiji "Iz profila" Isidora, dodajući kroz smeh da ju je otac podržavao u buntovništvu, dok je majka bila ona koja je "peglala kod profesora" kada u nečemu pretera.

Foto: Printscreen You Tube

- Moji roditelji su u doba mog detinjstva za Sarajevo bili pojam modernizma. Kroz njihov stan su defilovali mnogi interesantni ljudi. Meni su bukvalno bebisiterke bili Bobi Fišer, kog ja prvi put srećem kako stoji u gaćama u salonu i pitam: "Ko je ovaj ludi Amerikanac?", zatim velike evropske filmske zvezde koje su više volele da spavaju u našem stanu nego u hotelu. Između očevih putovanja na kojima je radio te šahovske teme, radio je i intervjue sa papama, Jurijem Gagarinom, Bitlsima Lejdi Di, a ja sam kao mali pomoćnik bila tu - istakla je Bjelica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zem

pre 3 godine

" Cela Srbija u šoku... ". U čije ime vi to pišete? U moje ime nemojte! Svaki ima svoje šokove i svoje gibitke najbližih, ali to to podnosimo tiho...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija