• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2020

19:13

BILA JE NAJMLAĐI DIPLOMIRANI STUDENT! Jelicu Sretenović je OTAC NAPUSTO, MUŽ joj je iznenada UMRO - Gluma je SPASILA!

Kultura

BILA JE NAJMLAĐI DIPLOMIRANI STUDENT! Jelicu Sretenović je OTAC NAPUSTO, MUŽ joj je iznenada UMRO - Gluma je SPASILA!

Podeli vest

Nije joj bilo lako!

Slavna srpska glumica Jelica Sretenović ima neobičnu životnu priču, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Jelica Sretenović detinjstvo je provela sa majkom, jer ju je otac napustio. Ima polubrata po ocu, ali ni on nije viđao oca jer je njihov tata, kako je i sama Jelica govorila u intervjuima, bio "veliki mangup sa Crvenog Krsta".

BRAVO! Ćerka Anice Dobre je glumica, a ONO ŠTO RADI van profesije zaslužuje NAKLON DO PODA!

Foto: printscreen RTS

Jelica je posle završene druge godine srednje škole upisala Fakultet dramskih umetnosti i završila ga je u roku, te je bila najmlađi student koji je završio ovaj fakultet.

Pre 39 godina OVE BLIZNAKINJE su bile STRAH I TREPET! Danas izgledaju JEDNAKO JEZIVO - Na pragu su šeste decenije!

Paralelno sa studijama, Jelica se udala i to sa 19 godina. Njen izabranik bio je Miloš Miša Sretenović jedan od osnivača „Univerzitetskog kliničkog centra“. Ostala je trudna i rodila ćerku Anu, a dva meseca nakon porođaja je diplomirala. Nakon toga su počele da se ređaju uloge, a najupečatljivija je bio lik Koke iz serije „Bolji život“ koja joj je donela regionalnu popularnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JelicaSretenovicOfficial (@jelicasretenovic) on Aug 31, 2016 at 5:05pm PDT

 

Jedanaest godina nakon rođenja ćerke Ane na svet je donela i ćerku Olju. Sve se činilo idealno u ovoj porodici, ali sa velikom tragedijom Jelica se susrela 1999. godine, kada je njen suprug, za kojeg je bila vezana, preminuo usled srčanih problema. Te godine im je bilo dve i po decenije braka.

ZBOG IZGLEDA NIJE IMAO GLAVNE ULOGE! Bio je VRLO TALENTOVAN, evo kako se pomirio sa tim da UVEK GLUMI ČUDAKA!

Iz teškog perioda glumica se izvukla zahvaljujući glumi. Njena starija ćerka Ana živi u Švedskoj i ima sina Miloša, dok je mlađa Olja kod nje. Mnogo je vezana za svoje mezimice pa svaki slobodan trenutak provodi sa njima i često putuje u Švedsku kako bi bila sa svojim unukom. Danas Jelica ima i unuka koji je već punoletan i nosi ime Miloš, po svom dedi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zeljko

pre 3 godine

Divna žena, divna glumica, što više reći o čovjeku. Poz. Korčula.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17