• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Lukić

02.09.2020

08:30

GLUMAC IZ "LIJEPE NJIHOVE" ODUŠEVLJEN KAKO SE SNIMA U SRBIJI: Sve srpske serije su bolje od hrvatskih!

Kultura

GLUMAC IZ "LIJEPE NJIHOVE" ODUŠEVLJEN KAKO SE SNIMA U SRBIJI: Sve srpske serije su bolje od hrvatskih!

Podeli vest

Goran Bogdan kaže da "Senke nad Balkanom", "Močvara" i "Vreme zla" mogu da pariraju najboljoj holivudskoj produkciji

Hrvatski glumac Goran Bogdan kaže da sve novije srpske serije mogu da naprave uspeh u Holivudu! Glavni junak filma "Otac" i Mustafa Golubić iz serije "Senke nad Balkanom" već neko vreme snima u našoj zemlji i oduševljen je kako se to ovde radi.

4 dana

je ostalo do premijere "Močvare", u kojoj Bogdan igra glavnu ulogu

 

Filmska renesansa

- Srpska kinematografija ima veliki potencijal da dostigne kvalitet svetskih produkcija. U poslednje vreme se snima baš mnogo serija i filmova, čini mi se čak 29. Ne pamtim da se to ikada desilo u nekoj zemlji u regionu. I vaši glumci su veoma talentovani, tako da bez problema mogu da se probiju na svetsko tržište - priča glumac, i dodaje da u Hrvatskoj uopšte nije takva situacija:

- U Srbiji se u poslednjih godina događa prava renesansa kada je filmska umetnost u pitanju. Ne može ni da se poredi sa situacijom u okolnim zemljama. Srbija je tu otišla veliki korak dalje. Sve što vi snimite veoma je gledano u Hrvatskoj. Jedva čekam trenutak kada će srpske serije početi da se prikazuju i na hrvatskim nacionalnim televizijama.

Bogdan je glavni junak nove serije "Močvara", koja se snima u produkciji "Telekoma", a čija će premijera biti 6. septembra na Superstar TV.

Ni reči o ljubavi sa Jovanom

Foto: instagram/JOVANASTEVICH

Goran Bogdan je već dugo u vezi sa jednom od naših najlepših glumica, Jovanom Stojiljković. Iako se često zajedno pojavljuju u javnosti, glumac ne želi da priča o ljubavi sa deset godina mlađom koleginicom.
- Taj deo života čuvam samo za sebe - izričit je Bogdan.

- Igram inspektora Nikolu, i ta uloga mi je baš teško pala. Veliki je izazov bio odigrati takav lik, ali i zadovoljstvo. Moj junak je šarmantan, ali nas dvojica ne možemo ni da se poredimo. On je mračni i poročni vitez, a ja sam dosadan u privatnom životu - kaže naš sagovornik.

Dobar posao

Hrvatski glumac veruje da će se nova krimi-serija dopasti gledaocima.

- Odličan je scenario i u seriji ima dosta elemenata kriminala. Kada pogledate prvu epizodu, podsetiće vas na serije rađene u holivudskoj produkciji. Verujem da smo napravili dobar posao - priča Bogdan.

 

 

 

 

Postao sam srpski kum

Popularni glumac nedavno je kumovao na venčanju jednog para u Gornjem Milanovcu.
- Dok sam snimao seriju "Vreme zla", postao sam milanovački kum. Venčao sam Virdžiniju i Đoleta, tako da ću sada morati češće da dolazim u Gornji Milanovac, da ih posećujem. U tom gradu su me ugostili kao faraona! Inače, cela Srbija mi je prelepa! Bio sam na Mokroj gori, kao i u Ljigu i Jagodini - priča Bogdan.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija