• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

09.11.2020

07:45

LATINO ZVEZDA SLABA NA NAŠEG GLUMCA: Biković je baš ZGODAN i TALENTOVAN, nadam se da ćemo jednog dana...

Kultura

LATINO ZVEZDA SLABA NA NAŠEG GLUMCA: Biković je baš ZGODAN i TALENTOVAN, nadam se da ćemo jednog dana...

Podeli vest

Otvorila dušu!

Latino zvezda Gabrijela Spanik oduševljena je našim najpopularnijim glumcem Milošem Bikovićem! Zvezda megapopularne sapunice iz devedesetih godina "Zlobnica" u ekskluzivnom intervjuu za Informer priznaje da rado gleda Bikovićeve filmove i da priželjkuje da ga upozna.

- Odgledala sam nekoliko filmova u kojima Biković glumi i mogu vam reći da mi se baš dopada kako on to radi! Miloš je veoma zgodan i talentovan. Nadam se da ćemo jednog dana igrati zajedno u nekom filmu, to bih baš volela - kaže glumica za Informer.

Bila u "Grand šouu"

Nedavno je u srpskim medijima kao bomba odjeknula informacija da će Gabrijela glumiti u jednoj srpskoj telenoveli, ali ona kaže da od toga nema ništa!

- Tačno je da sam dobila poziv da se pojavim u nekoliko epizoda jedne srpske serije, ali nisam prihvatila jer sam shvatila da je taj projekat nesiguran. Međutim, biće mi velika čast da zaigram u nekoj vašoj seriji ako mi uloga bude zanimljiva - kaže glumica.

Zahvaljujući ogromnom uspehu meksičke telenovele "Zlobnica", Gabrijela je 2004. posetila Srbiju i kaže da nosi samo najlepše uspomene.

- Tretirali ste me kao kraljicu! U Srbiji sam se osećala zaštićeno i voljeno kao kod svoje kuće, nikad neću zaboraviti tu posetu. Zasad ne planiram da posetim Beograd, ali ništa nije nemoguće, sve se lako može promeniti - priča atraktivna glumica, koja uporedo ima i pevačku karijeru, pa je 2004. godine u "Grand šouu" otpevala nekoliko svojih hitova.

Gabrijela priznaje da ne poznaje mnogo našu muziku.

- Ispraviću to kada sledeći put budem došla u Srbiju. Ko zna, možda otpevam duet sa nekom vašom pevačkom zvezdom ako me bude pozvala - kaže ova lepotica.

Dvostruka uloga

Latino zvezda priča da joj nimalo nije bilo lako da u telenoveli koja joj je donela svetsku popularnost glumi dvostruku ličnost.

- Igrala sam sestre bliznakinje koje su po karakteru veoma različite i to je bilo dosta zahtevno. Ali vrlo brzo sam ušla u suštinu tih likova i uspela sam da ih verodostojno odigram. Za potrebe serije morala sam da savladam meksički akcenat jer sam u tom trenutku imala dosta izražen venecuelanski naglasak - završava priču glumica, čiji se otac iz Hrvatske preselio u Venecuelu i tamo oformio porodicu.

Takmiči se u mađarskom "Plesu sa zvezdama"

Gabrijela se trenutno nalazi u Mađarskoj, gde učestvuje u tamošnjem šou-programu "Ples sa zvezdama":
- Više od mesec dana sam u Budimpešti. Ovo je novo iskustvo za mene i trudim se da dam maksimum. Publika upravlja mojom karijerom, pa će sledeći projekat biti onaj u kojem ona želi da me vidi!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem! Takođe, iz srpske kuće fudbala saopšteno je

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija