• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.12.2020

20:17

NEPREPOZNATLJIV! Milan Marić imao 103 KILOGRAMA, a onda se STESAO! Smršao 24 kilograma, a evo šta mu se desilo! (FOTO)

Kultura

NEPREPOZNATLJIV! Milan Marić imao 103 KILOGRAMA, a onda se STESAO! Smršao 24 kilograma, a evo šta mu se desilo! (FOTO)

Podeli vest

Glumac Milan Marić je tokom snimanja filma “Dovlatov” Alekseja Germana Mlađeg, imao čak 103 kilograma. Blago je rečeno da je bio ogroman.

Mnogi glumci godinama čekaju na priliku da se transformišu zarad filma, pogotovo u Srbiji, a Milanu Mariću se ta želja ostvarila.

Foto: tvin.rs/Stanislav Lonhardt

U pomenutom filmu izgleda kao div, nabildovan sa 103 kilograma, a nakon dve godine kasnije, on je skinuo 24 kilograma zbog nove uloge. 

 

Naime, Milan Marić dobija glavnu ulogu u filmu o Tomi Zdravkoviću gde je zbog same konstitucije legendarnog pevača morao da smrša čak 24 kilograma i svede se na 79kg.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija