• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

29.01.2021

22:53

OTKRIVAMO! Mirjana Bobić Mojsilović: Spremamo drugu sezonu 'Tajni vinove loze'! EVO DA LI OSTAJE ISTA GLUMAČKA POSTAVA...

Kultura

OTKRIVAMO! Mirjana Bobić Mojsilović: Spremamo drugu sezonu 'Tajni vinove loze'! EVO DA LI OSTAJE ISTA GLUMAČKA POSTAVA...

Podeli vest

Scenario za nastavak neću pisati ja, već najverovatnije Iva Mitrović i Marko Popović, koji su zajedno sa mnom pisali i prvu sezonu, priča Mirjana Bobić Mojsilović

Mirjana Bobić Mojsilović kaže da će se sigurno snimati druga sezona serije "Tajne vinove loze"! Poznata književnica i scenaristkinja hit melodrame, koja se svake večeri od ponedeljka do petka emituje na RTS, ne krije oduševljenje što je serija odmah stekla veliku popularnost.

- Sto posto će se raditi druga sezona serije jer je baš gledana i dopada se ljudima. Scenario za nastavak neću pisati ja, već najverovatnije Iva Mitrović i Marko Popović, koji su zajedno sa mnom pisali prvu sezonu. Divno je što se snima toliko serija i što gledamo domaću produkciju - kaže Mojsilovićeva za Informer.

Književnica nam je otkrila kako je došlo do toga da baš ona učestvuje u kreiranju serije.

- Pozvao me je reditelj Dejan Karaklajić i rekao mi da napišem priču, da bude nešto što će se dešavati na relaciji Subotica-Negotin. Smislila sam radnju, junake i njihove biografije, a Iva i Marko su zajedno sa Dejanom dorađivali i nadograđivali scenario - priča Mirjana. Mnogi su se pitali da li je bar delić priče inspirisan Bobićkinim privatnim životom, a ona nam je dala odgovor na to pitanje.

- Ništa nije napisano iz mog ličnog iskustva. Svi junaci i njihovi odnosi poput ljubavi, mržnje, gorčine i zavisti izmišljeni su. Iskoristila sam svoj talenat u pisanju i uradila dobar posao.
Mirjani se posebno dopada uvodna numera za seriju, za koju prognozira da će postati veliki hit.

- Pesmu "Tajna vinove loze" peva grupa "Frajle", a muziku je napisao Zoran Simjanović. Mnogima se već dopala na prvo slušanje i može se pevati u kafani, a to je jedino merilo da li je neka pesma hit - kaže književnica.

Akcenat priče stavljen je na dve porodice koje se bave proizvodnjom vina, a Mirjana smatra da će posle ove serije mnogi poželeti da se okrenu vinogradarstvu.

- Serija će popularizovati vino u našoj zemlji iako Srbija važi za jednog od najboljih proizvođača rakije. Popularizovaće i naše prelepe predele koji se mogu videti u mnogobrojnim kadrovima ove melodrame - kaže Bobić Mojsilović.

Glavne uloge tumače Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović i Marko Vasiljević, a serija je rađena u produkciji "Telekoma Srbija".

Vuk će promeniti život iz korena

Foto: Printscreen You Tube/Kurir tv

Vojin Ćetković, koji u "Tajnama vinove loze" igra Vuka Tomovića, kaže da će njegov lik promeniti život iz korena.
- On je čovek koji se preispituje. Bez obzira na to što je uspešan, što je napravio vinariju i što je ta vinarija jedna od najboljih, a vino jedno od najprodavanijih, ipak, duboko nezadovoljstvo će ga naterati da dobro razmisli da li je ostvario svoj životni cilj - priča glumac.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17