• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gloria

30.01.2021

23:50

CECA BOJKOVIĆ JE NJEGOVU SMRT JEDVA PREŽIVELA! Glumica progovorila o VELIKOM GUBITKU!

Kultura

CECA BOJKOVIĆ JE NJEGOVU SMRT JEDVA PREŽIVELA! Glumica progovorila o VELIKOM GUBITKU!

Podeli vest

Ceca Bojković progovorila je o gubitku svojih kolega koji su preminuli od posledica koronavirusa.

Glumica Svetlana Ceca Bojković poslednjih meseci izgubila je nekoliko prijatelja i kolega koji su preminuli od posledica koronavirusa.

Foto: Printscreen You Tube/PRVA

- Ivan Bekjarev je otišao za nekoliko dana, odnela ga je korona. To je zaista strašno. Što sam starija sve više prihvatam smrt, jer drugačije ne mogu da se nosim i borim sa tim. Otrcana je fraza da je to deo života. Ponašam se kao da su ti dragi ljudi otputovali. Šok je u prvom trenutku, prvih sedam dana, a onda moje biće to nekako obradi. Čuvam ih u sebi i često ih pominjem u pričama i anegdotama. Svi su bili veoma duhoviti i sa svima njima sam mnogo radila - priča ona i dodaje:

- Pominjem Peru Kralja, Marka Nikolića, Pecu Ejdusa, Đuzu Stojiljkovića. Otišli su i Dragan Nikolić, Milena Dravić, Miodrag Radovanović Mrgud, Milorad Mandić Manda, Glogovčevu smrt smo jedva preživeli. Sad ponekad gledam snimke predstava i shvatam koliko nas je ostalo u životu. Imala sam i mnogo gubitaka mojih bližnjih, od prvog supruga Miloša Žutića, koji je umro s nepune 54 godine, pa drugog, Ljubomira Mucija Draškića.

Foto: printscreen/prva

Kako ističe, od prvog supruga dosta je naučila, mada otkriva da je neke stvari o kojima joj je pričao razumela tek godinama kasnije.

- Bila sam veoma mlada kad smo počeli da se zabavljamo, udala sam se za njega u 21. godini. Bio je stariji i mnogo zreliji, veoma obrazovan. Neke stvari koje mi je govorio u mladosti, koje se tiču glume, shvatila sam tek 15 godina kasnije. Morala sam da prođem iskustveno kroz nešto da bih se setila nekih njegovih rečenica koje tada nisam razumela. Baš zbog toga što ih nisam razumela, upamtila sam ih. Mnoge od njih me i danas prate kao saveti, one su se potvrđivale kroz život i karijeru, a potvrđuju se i danas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris

pre 3 godine

Ne razumem sto je u Srbiji svaka osoba koja nosi ime Svetlana ujedno Ceca koja glupost ili Slobodan Boba koja glupost ili Aleksandar Sasa jos veca glupost odnosno nikakve veze

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija