• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.02.2021

13:03

BORA ČORBA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER.RS! Srbija nije samo istetovirana na mojoj koži, ona je istetovirana i na mojoj duši

Kultura

BORA ČORBA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER.RS! Srbija nije samo istetovirana na mojoj koži, ona je istetovirana i na mojoj duši

Podeli vest

Frontmen grupe "Riblja čorba", Borisav Bora Đorđević, juče je, povodom Dana državnosti Srbije, odlikovan Ordenom Karađorđeve zvezde prvogog stepena. Bora nije prisustvovao ceremoniji jer trenutno boravi u Sloveniji, ali to nije sprečilo slavnog rokera da u ekskluzivnom razgovoru za portal Informer.rs podeli svoje utiske o priznanju

Bora ističe da je ponosan na orden koji je dobio od Vlade Srbije. Iako mu je krivo što nije lično prisustvovao ceremoniji, roker kaže da Srbiju nosi sa sobom gde god da krene.

- Srećan sam i ponosan što me je moja zemlja Srbija udostojila ovim odlikovanjem. Srbija nije samo istetovirana na mojoj koži, ona je istetovirana i na mojoj duši. I kada bih putovao po svetu, Srbiju nikad nisam napuštao. Voleo bih da sam bio lično prisutan, ali me sprečava neko novoproizvedeno zlo koje se zove Kovid-19 - kaže Bora za Informer.rs.

Foto: wikipedia.org

Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena

Đorđević smatra da postoji i opakijih bolesti od Kovida-19 koje u ovom trenutku prete Srbiji. Ipak, Čačanin uverava da će nastaviti još jače da se bori protiv zla i da će svim silama braniti svoju zemlju.

Foto: wikipedia.org

Bora Đorđević istetovirao je grb Srbije na ruci

- Proizvodi se još mnogo gorih i odvratnijih pošasti koje nas napadaju i protiv kojih se vredi boriti. Nastaviću da branim Srbiju od zla, možda i zaslužim ovaj orden. Voleo bih da sam mogao još više da uradim za svoju zemlju - ističe legendarni roker koji orden posvetio svojoj porodici i prijateljima iz grupe:

- Moram da se zahvalim onima koji su mi pružali bezrezervnu podršku jer ovaj orden pripada kako meni, tako i njima - mojoj porodici i mojoj braći i saborcima iz Riblje Čorbe. Još jednom hvala svima. Živela Srbija!

Voleo bih da je Miša živ, da zajedno proslavimo orden

Pevač Bora Đorđević kaže da mu nedostaje Miša Aleksić, basista "Riblje čorbe", koji je pre par meseci izgubio bitku sa Kovidom-19:

Foto: Branko Pantelić

Miša Aleksić nedavno je preminuo od posledica korona virusa

- Još da je moj brat Miša tu, pa da zajedno podelimo ovaj lepi trenutak! Danas su lepi trenuci retkost.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srecko

pre 3 godine

Zna li neko, koje su to zasluge ovog čoveka,za Srbiju?

ODLIKOVANI BREGOVIĆ, BAJAGA I BORA ĐORĐEVIĆ! Muzičarima uručeno priznanje povodom Dana državnosti!
Estrada

ODLIKOVANI BREGOVIĆ, BAJAGA I BORA ĐORĐEVIĆ! Muzičarima uručeno priznanje povodom Dana državnosti!

Širom zemlje obeležava se Dan državnosti, kao podsećanje na Sretenje 1804. godine, kada je podignut Prvi srpski ustanak i počelo oslobađanje od Turske, i isti datum 1835. godine, kada je donet prvi moderni ustav Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je u Predstavništvu niz odlikovanja zaslužnim pojedincima, među kojima su se našli i brojni muzičari.

15.02.2021

12:16

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija