• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

13.07.2021

16:59

OVA LEPOTICA JE ĆERKA KATARINE IZ IGRE SUDBINE! Bila je u centru PAŽNJE zbog VEZE sa našim poznatim GLUMCEM, a evo kako IZGLEDA! /FOTO/

printscreen

Kultura

OVA LEPOTICA JE ĆERKA KATARINE IZ IGRE SUDBINE! Bila je u centru PAŽNJE zbog VEZE sa našim poznatim GLUMCEM, a evo kako IZGLEDA! /FOTO/

Podeli vest

Glumica Daniela Kuzmanović Pavlović ostvarila je zapaženu ulogu u seriji "Igra sudbine", gde tumači lik Katarine Ilić.

Daniela Kuzmanović Pavlović je rođena 18. decembra 1970. godine u Sisku. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića, i članica je Narodnog pozorišta u Beogradu od 1994. godine.

Dobila je "Javnu Pohvalu za rezultate u radu od izuzetnog i posebnog značaja za uspešnu aktivnost Narodnog pozorišta u Beogradu", za sezonu 2011/2012. (ansambl predstave "Ženski orkestar"). Pored pozorišnih, filmskih i televizijskih ostvarenja, pojavljivala se i u nekoliko reklama.

Iako iza sebe ima brojne role, glumica se retko pojavljuje u medijima i ne govori o privatnom životu, ali je zato njena ćerka Anđela svojevremeno bila u centru pažnje javnosti.

Naime, njena ćerka je bila u centru medijske pažnje zbog veze sa glumcem Bojanom Perićem.

Anđela i Bojan zabavljali su se nekoliko godina, a raskinuli su 2018.

- To je sastavni deo života, jedan momenat koji je takav kakav jeste i ništa tu nije novo ni čudno. Tako sam ja to doživeo - rekao je tada Bojan Perić za "Story".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija