• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv/Informer.rs

18.11.2021

23:09

GLUMICA PROCENJENA NA 13 MILIONA DOLARA? Danijela Štajnfeld napredovala nakon što je OPTUŽILA Branislava Lečića za SILOVANJE?!

Kultura

GLUMICA PROCENJENA NA 13 MILIONA DOLARA? Danijela Štajnfeld napredovala nakon što je OPTUŽILA Branislava Lečića za SILOVANJE?!

Podeli vest

Glumac Branislav Lečić nedavno je rekao da je Danijela Štajnfeld finansijski napredovala nakon što je njega optužila za silovanje.

Domaći mediji su utvrdili da glumica živi u luksuznom delu Njujorka, u kome je stanarina veoma skupa, te da je profitirala od prodaje svog brenda.

Dobro je videti da je Danijela napredovala posle ovog slučaja, jer kako se na američkom poreskom sajtu vidi procena vrednosti, ispostavlja se da je ove godine skočila. Najbogatija je glumica iz Srbije, to mogu ljudi da provere. Onda shvatimo do koje mere je ovaj biznis uspešan — rekao je Lečić, protiv koga je tužilaštvo odbacilo prijavu.

BAHATO

Postoje američki sajtovi koji se bave prikupljanjem svih podataka o ljudima iz javnog života, u kojima daju i procenu nečije vrednosti: prihodi, imovina, način života, prodaja dobara i usluga i na jednom od njih došlo je do brisanja podataka o Danijeli. Na Guglovoj proceni rasta i pada popularnosti jasno možemo videti da je interesovanje o njoj skočilo u periodu kada je izašla u javnost sa pričom o navodnom silovanju, a ubrzo nakon toga, stanje se vraća na ravnu liniju, kao i ranije.

Americi je poprilično važan kriterijum. Na istom sajtu, stručnjaci su procenili njenu vrednost na čak 13 miliona dolara, dok cifre iz prethodnih perioda nisu poznate, što govori da ih verovatno nije ni bilo. Vrednost je porasla baš kada je lansirana kampanja američkih i Đilasovih medija protiv Lečića.

Foto: printscreen

 
UNAPRED GOTOVO

Na fotografijama do kojih smo došli vidi se Danijelina firma „Spiritually Horny” (prevod: duhovno napaljena) u privrednom registru Sjedinjenih Američkih Država, sa svim promenama. Poslednju je podnela u januaru ove godine i dobila rešenje 16. februara, kada je ušla u glavni registar. Sada ima pravo na proizvodnju i prodaju svojih artikala, pod brendom koji je zaštitila još pre dve godine (28. 8. 2019). Ulazi u registar tik pred ispovest da ju je navodno silovao Lečić, što joj je i povećalo broj pratilaca na Instagram profilu pomenutog brenda, a samim tim i kupaca. Takođe, njen zvanični profil na istoj društvenoj mreži je sa samo 10.000 pratilaca postao verifikovan. Upravo u pomenutoj knjizi registra, nalazi se adresa na kojoj je prijavljena glumica, odnosno njena firma.

Na mapi je vidljivo da lokacija spada u zgradu sa luksuznim apartmanima, koja se nalazi na 10 minuta od Tajms skvera, u samom centru Njujorka. Skupocena građevina ima 27 spratova i 240 stanova, a na sajtovima za iznajmljivanje istih, u opisu stoji da pogled na čitav grad oduzima dah. Pored enterijera sa najmodernijim nameštajem, zgrada poseduje teretanu, terasu sa veštačkom travom na samom vrhu, kao i odvojeni deo za roštiljanje, a cena za mesečno iznajmljivanje jednosobnog stana iznosi 8.000 dolara.

Foto: printscreen

Zgrada u kojoj Danijela stanuje

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17