• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/Milica Kokotović

28.01.2022

15:48

MILICA MILŠA OTKRIVA KAKO JE ŽARKO PRIHVATIO NJENOG SINA! Glumica otkrila tajnu iz privatnog života!

Kultura

MILICA MILŠA OTKRIVA KAKO JE ŽARKO PRIHVATIO NJENOG SINA! Glumica otkrila tajnu iz privatnog života!

Podeli vest

Glumica najpolularnije serije otkriva detalje iz privatnog života.

 Milica Milša je već 23 godine u srećnom braku s piscem i scenaristom Žarkom Jokanovićem, a iako par nema zajedničku decu, oni su zajedno roditelji Miličinom sinu Antoniju, koji je sa očuhom izgradio pravi porodični odnos.

Foto: Informer

Kada je sin, kog je  Milša donela na svet kao studentkinja, imao šest godina, njegova majka udala se za dramaturga Žarka Jokanovića. Vrlo brzo, njih dvojica su se povezala i danas imaju izuzetan odnos.

Foto: Instagram

- Svakoj majci je dete najbitnije, pa tek onda nešto drugo. Tako da je meni Antonije bio najvažniji. Tako je i dan-danas. A, zaista smatram da su roditelji oni koji dete odgajaju, podižu, vaspitavaju, vole, tu su za njega... To mislim i za majke i za očeve. Biološki roditelji što se mene tiče ne znače ništa ako nisu pravi, istakla je glumica jednom prilikom.

- Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav. Antonije je dobio pravog oca.

Milica je sina dobila kada je bila završna godina fakluteta, a kako je nekada isticala dok Žarko nije ušao u njihov život, ona je jemu bila i otac i majka. Najveća podrška u njenom životu bili su njeni roditelji Leposava Milanin i Antonije Isaković, slavni pisac po kome je njen sin dobio ime. 

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je glumica jednom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija