• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N.K.

02.03.2022

07:00

ŠOK! Mirka Vasiljević o ULOZI u Pavićevoj HIT SERIJI: Prijatelji mi kažu da ih nerviram u "Junacima..."!

Informer

Kultura

ŠOK! Mirka Vasiljević o ULOZI u Pavićevoj HIT SERIJI: Prijatelji mi kažu da ih nerviram u "Junacima..."!

Podeli vest

Mirka Vasiljević kaže da njen lik Zorice nervira gledaoce u hit seriji "Junaci našeg doba".

Popularna glumica u drugoj sezoni ovog ostvarenja igra bankarku koja pokušava da nasamari bivšeg dečka Vrućka, kog tumači Milan Vasić.

Mirki ne smeta što Zoricu ne vole čak ni njeni prijatelji!

- S porodicom sam na Kipru, a prijatelji me svakog dana zovu iz Srbije i prenose utiske o seriji. Kažu mi da im "Junaci našeg doba" drže pažnju i da su duhoviti, ali i da ih nerviram zbog toga kakva sam u nekim momentima prema Vrućku. To znači da je uloga dobro odigrana - priča glumica.

Foto: printscreen TV Pink

Mirka Vasiljević

Ona kaže da će snimanje serije Siniše Pavića pamtiti zauvek zato što je bila u drugom stanju sa ćerkom Anikom.

- Na početku moje trudnoće, samo je producent Zoran Janković znao da sam u drugom stanju. Ispao je ljudina jer je sarađivao sa mnom iako sam bila trudna. Zamolila sam ga da nikome ne govori, i tek kada se stomak baš primećivao, svi su znali da čekam dete - priča Mirka i dodaje:

Uživala sam sa
Milanom na setu

Mirka kaže da je uživala na setu, a najviše se zabavljala sa Vasićem:
- Sa Milanom sam se sjajno provodila jer se dugo poznajemo. U pauzama smo se mnogo smejali. Uvek je bila pozitivna atmosfera, zato što su na setu svi radili kao jedan.

- Spojila sam trudnoću i posao koji volim, i to mi je predivno. Kada posle nekoliko godina budem gledala seriju, zajedno sa decom, pa i ćerkom koja je tada bila u stomaku, mogu da kažem: "E, tada sam bila u drugom stanju."
 

Foto: youtube/balkanskom ulicom

Mirka Vasiljević

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija