• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/Milica Kokotović

05.03.2022

17:38

GLUMICA OBELEŽILA TREĆU SEZONU "IGRE SUDBINE" Biljana Maletić Zaverla otkriva detalje sa seta njenu ulogu gledaoci prosto obožavaju

Instagram

Kultura

GLUMICA OBELEŽILA TREĆU SEZONU "IGRE SUDBINE" Biljana Maletić Zaverla otkriva detalje sa seta njenu ulogu gledaoci prosto obožavaju

Podeli vest

Serija "Igra Sudbine" važi za jednu od trenutno najpopularnijih naših serija već tri sezone

Glumica Biljna Maletić Zaverla, trenutno glumi kućnu spremačicu u vili "Kanačkih", ona je najveća pomoć i podrška Ade Kančki čiji lik tumači naša popularna glumica Milica Milša. Glumica je za "Informer.rs"  otkrila neke od detalja sa seta.

Foto: Instagram

Ti si definitivno nova služavka u vili, kako si se snašla, kako ti se sviđa sve to?

- Dopada mi se jako i mogu Vam reći da mi se jako sviđa lik Jasne, ali i kako se dalje ta priča na snimanju razvija.

Koliko ti je naporno da snimaš?

- Na dane, nekada jeste, obično kada snimamo jako puno scena u dahu, pa ceo dan provedem na setu, a nekada dođem i na scenu, do dve, tada mi bude opušteno.

Tvoja ćerka se pojavila u jednoj sceni, kako se ona snašla, da li bi se ona bavila Vašim poslom?

- Jeste, ona se pojavila kao Jasnina ćerka i super se snašla, cela ekipa je oduševljena njom. Ipak joj se više sviđa da bude iza kamera, pošto je ranijih dana dolazila sa mnom na snimanja dok još nije glumila, tada je čak i spavala na setu. Ona je tako posmatrala i zaključila da joj je gluma jako stresna i da bi njoj više odgovaralo da postane reditelj. 

Kako provodiš dane koje ne snimaš?

- Kada ne radimo domaće zadatke za treći razred, onda gledamo da se šetamo, da vozimo rolere, da što više vremena provodimo zajedno.

Foto: Instagram

U Informerovom video-snimku možete pogledati šta je sve otkrila:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija