• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso/Informer/D.S.

28.03.2022

23:25

ON JE LJUBAV MILENE RADULOVIĆ IZ FAKULTETSKIH DANA Glumica nikada nije govorila o njemu, a voleli su se tokom studija!

Kultura

ON JE LJUBAV MILENE RADULOVIĆ IZ FAKULTETSKIH DANA Glumica nikada nije govorila o njemu, a voleli su se tokom studija!

Podeli vest

Ljubav iz fakultetskih dana!

Milena Radulović, koja poslednjih godina uspešno gradi karijeru u Rusiji, već duže je u emotivnoj vezi sa ruskim producentom Sergejom Torčilinom. Ovdašnjoj javnosti predstavila ga je na premijeri filma „The Superdeep“, u kome igra glavnu ulogu.

Foto: Promo

 

Milena je prethodno pet godina provela u zagrljaju kolege Radovana Vujovića, sa kojim je neko vreme i živela pod istim krovom. Mnogi su očekivali da će vezu krunisati brakom, a oni su sve iznenadili odlukom da se raziđu.

Kako se pričalo, rastali su se jer su često bili razdvojeni zbog profesionalnih obaveza. Milena je sve više vremena provodila u Rusiji, dok je Radovan u Srbiji išao sa jednog snimanja na drugo, a paralelno je igrao i predstave u pozorištu. Par je i posle rastanka ostao u prijateljskim odnosima, a Radovan Vujović je među prvima pružio Mileni javnu podršku kada je odlučila da progovori o zlostavljanju koje je trpela.

Foto: printscreen instagram/radovan_vujovic

 

Inače, malo je poznat podatak da je prva ljubav lepe glumice njen kolega iz studentskih dana. Mihajlo Jovanović i Milena Radulović upoznali su se na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i zajedno su zakoračili u čarobni svet glume. Mihajlo je pažnju publike privukao ulogom prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića u telenoveli „Crveni mesec“, a igra i u predstavama pozorišta „Boško Buha“ i „Puž“. Na pitanje čime bi se bavio da nije postao glumac, priznao je:

Foto: Printscreen

‒ Verovatno bih završio kao fudbaler, jer sam kao klinac trenirao fudbal. Voleo sam da budem golman, da bih mogao da se bacam i padam, mada golman, kao i prestolonaslednik, ima veliku odgovornost - rekao je on.

Milenu smo prošle godine gledali u seriji „Beležnica profesora Miškovića“ i hit filmu „Toma“, u kojem je igrala treću suprugu Tome Zdravkovića Nadu.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija