• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

08.07.2022

08:09

GLUMAC SE ŽENIO ČAK TRI PUTA ISTOM ŽENOM! Gidra je nju voleo celog života, a zbog jedne stvari se supruga od njega dva puta razvodila!

Kultura

GLUMAC SE ŽENIO ČAK TRI PUTA ISTOM ŽENOM! Gidra je nju voleo celog života, a zbog jedne stvari se supruga od njega dva puta razvodila!

Podeli vest

Proslavljeni Dragomir Gidra Bojanić često je igrao zavodnike, ali je u privatnom životu bio privržen samo jednoj ženi od koje se dva puta razvodio i koju je čak tri puta ženio

Neobična ljubavna priča legendarnog her Žike iz serije "Žikina dinastija" za mnoge je ostala nepoznata, a on o tome nije govorio. Međutim, istina se saznala jer je i njegava supruga Ljiljana Kontić bila glumica, pa su kolege brujale o njima.

A dok je Gidra bio nadaleko poznat, pa čak i u Italiji gde je glumio u vesternima i pod pseudonimom Entoni Gidra, Ljiljana je bila uglavnom pozorišna glumica. Ona je zapaženiju ulogu ostvarila u seriji “Đekna još nije umrla, a kad će ne zna se”, tumačeći lik Ljeposave.

Foto: printscreen instagram

Ljiljana i Gidra upoznali su se na akademiji, a venčali su se 1966. godine i 1970-e su dobili ćerku Jelenu koja je bila jednako šokirana postupcima svojih roditelja kao što su bile i njihove kolege, te je jednom prilikom izjavila:

- Oni su se venčavali tri puta, a dva puta su se razveli. Mira Stupica se stalno šalila s mojom mamom: "Ti si jedina žena koja se razvede i ostane da živi u kući s bivšim mužem". Govorila mi je za tatu: "Bio mi je toliko simpatičan jer je toliko psovao da nisam mogla preko toga da pređem". Tata ne bi opstao bez nje- ispričala je jendom pilikom Jelena.

 

 

Gidra i njegova supruga u filmu “Šta se zgodi kad se ljubav rodi” imali su i jednu zajedničku scenu u kojoj je ona tumačila ulogu Mišine i Natašine profesorku muzičkog. Ljilja i Gidra zajedničku scenu su imali kada su Žika i Milan prisustvovali Mišinom času, pa ih je ona opomenula jer prave buku.

- Tišina! Sram vas bilo! Matori ljudi, pa još nevaspitani- rekla je ona.

- Babaroga!- dodao je na to Žika kog je tumačio upravo Gidra.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija