• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Kosijer

17.01.2023

07:00

MILAN MARIĆ O ULOZI U NOVOJ HIT SERIJI "PAD"!  Čuo sam se sa Laušem, poželeo mi je sreću!

Firefly Production Promo

Kultura

MILAN MARIĆ O ULOZI U NOVOJ HIT SERIJI "PAD"! Čuo sam se sa Laušem, poželeo mi je sreću!

Podeli vest

Milan Marić kaže da mu je Žarko Laušević poželeo sreću pred snimanje "Pada", serije koja je rađena po motivima Lauševe knjige "Godina prođe, dan nikad"!

U ovom ostvarenju opisan je tragičan događaj iz 1993, koji je obeležio Lauševu sudbinu. Glumac je tada ubio Dragora Pejovića i Radovana Vučinića, dok je Andriju Kažića ranio, posle svađe u jednom kafiću u Podgorici.


Kolegijalno
Imao sam osećaj da mi govori: "Ja ti verujem" i to je meni bilo dosta
Milan Marić

Milan kaže da mu je mnogo značilo to što se pre prve klape čuo sa kolegom i autorom knjige.
- Sa Žarkom sam se čuo dva puta. Prvi put smo razgovarali kad smo se spremali da počnemo sa snimanjem, on me je pozvao. Imao je potrebu da mi kao stariji kolega poželi sreću. Iskoristili smo to vreme da pričamo i o glumačkom poslu. Imao sam osećaj da mi govori: "Ja ti verujem" i to je meni bilo dosta - priča Marić i dodaje da se sa Laušem čuo i nakon završetka ovog projekta:
- Pričali smo i kad je odgledao seriju. Veoma sam srećan zbog onoga što sam čuo, a šta sam čuo, neka ostane između nas dvojice.

Foto: Firefly Production Promo

 


Marićevog cimera u ćeliji igra Dragan Marinković Maca. On kaže da mu je rad na seriji "Pad" bio sjajno iskustvo:


Anđela: Volim da
glumim jake žene

Anđela Jovanović kaže da voli da glumi jake žene, kao što je Ana u seriji "Pad"! Ona tumači lik šminkerke i ljubavnice Ivana Maslaća.
- Ana je kao sunce! Ona donosi svetlost u jednom mračnom trenutku. Lojalna je, hrabra i ostaje uz svog čoveka do kraja. Drago mi je da glumim jednu tako fantastičnu ženu - priča Anđela.

- Igram tipa koji je optužen za ubistvo cele jedne porodice... Drago mi je da sam deo ovog sjajnog tima. Marić je odličan kolega i lepo smo sarađivali.
Pored Mace, u seriji glume i Svetozar Cvetković, Ljubomir Bandović, Mima Karadžić, Dubravka Drakić... Emitovanje "Pada" počinje 21. januara na Superstar TV i imaće osam epizoda.

Foto: Firefly Production Promo

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija