• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

15.02.2023

07:47

NAJPOPULARNIJI SRPSKI GLUMAC I PRAVNICA UŽIVAJU NA MALDIVIMA! Biković častio devojku odmorom od 18.000E!

Insajder

Kultura

NAJPOPULARNIJI SRPSKI GLUMAC I PRAVNICA UŽIVAJU NA MALDIVIMA! Biković častio devojku odmorom od 18.000E!

Podeli vest

Miloš Biković častio je devojku Ivanu Malić luksuznim odmorom od 18.000 evra! Najpopularniji srpski glumac i pravnica otputovali su na Maldive, gde će provesti deset dana.

Biković nije štedeo pare za odmor, pa se odlučio za jedan od najskupljih kompleksa u kome on i atraktivna Crnogorka uživaju daleko od očiju javnosti.


Luksuz
Izabrali su jedan od najluksuznijih hotela koji se nalazi na samoj plaži, tik uz Indijski okean

- Izabrali su jedan od najluksuznijih hotela na ostrvu, "San sijam iru veli", sa pet zvezdica, koji se nalazi na samoj plaži, tik uz Indijski okean. Borave u kućici u kojoj imaju mir i privatnost, što je Milošu važno. Za deset noći, koliko će Miloš i Ivana biti tamo, glumac je platio 11.700 evra, a za dve povratne karte izdvojio je još 2.500 evra - priča izvor za Informer i dodaje da će Biković imati i dodatne troškove:

Foto: Insajder

 

2 godine su u vezi Miloš i Ivana

- Njih dvoje planiraju i da idu na izlete van ostrva, tako da će potrošiti još minimum 3.000 evra.
Posle odmora na švajcarskim Alpima, gde su bili početkom januara, Miloš i Ivana su odlučili da ove zime odu i u toplije krajeve.

- Prošle godine su posetili Bali i Maldive, koji su im se mnogo dopali, pa su odlučili da ponovo odu tamo, ali su ovoga puta promenili hotel. Miloš i Ivana odmor uglavnom provode tako što ispijaju koktele na plaži, rone, sunčaju se... U sklopu kućice imaju i svoj bazen i vrt, odakle uživaju u fantastičnom pogledu na okean - priča naš izvor i dodaje da je Biković morao da ode sada na letovanje jer ga od kraja februara čekaju mnoge poslovne obaveze:


Biković za dan
zaradi 5.000E

Miloš Biković je jedan od najplaćenijih domaćih glumaca današnjice, pa u Rusiji zaradi i do 5.000 evra po danu snimanja! Popularni glumac je toliko zarađivao dok je snimao komediju "Sluga", koja je, inače, najgledaniji film u istoriji ruske kinematografije.

 

- Prvo ga očekuje premijera druge sezone serije "Južni vetar", a zatim i mnoga gostovanja. U Rusiji se iščekuju premijere njegova dva filma, komedije "Sluga 2" i naučnofantastičnog trilera "Izazov". Zato je sada odlučio da na najbolji način iskoristi slobodne dane.

Foto: Instagram/printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija