• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

20.03.2023

07:15

EKSKLUZIVNO! RUSKA ZVEZDA OKSANA AKINŠINA O ULOZI U HIT SERIJI: Zbog Bikovića sam snimila "Južni vetar"

printscreen

Kultura

EKSKLUZIVNO! RUSKA ZVEZDA OKSANA AKINŠINA O ULOZI U HIT SERIJI: Zbog Bikovića sam snimila "Južni vetar"

Podeli vest

Oksana Akinšina u svom intervjuu za Informer, nahvalila je našeg glumca Miloša Bikovića, rekavši kako je on veliki profesionalac, kao i da je bilo zadovoljstvo sarađivati sa njim, kako u Rusiji, tako i u Srbiji.

Miloš Biković me je lično pozvao da glumim u seriji "Južni vetar", kaže za Informer glumica Oksana Akinšina.

Ruska zvezda, koja u drugoj sezoni hit trilera glumi agentkinju Larisu, oberučke je prihvatila da radi na srpskom projektu zbog kojeg je i prvi put posetila našu zemlju.

Foto: Foto: Nemanja Miščević

Oksana Akinšina

- Odmah sam prihvatila Milošev poziv. Zbog snimanja sam morala da dođem u Beograd, a to je ujedno bila i moja prva poseta vašoj zemlji. Radili smo nekoliko dana i sve je proteklo u najboljem redu. Bilo mi je veoma lepo i prijatno. Tri puta sam dolazila u Srbiju kako bih snimila sve scene - kaže Oksana za Informer i dodaje da je na setu bila umorna zbog napornog leta od Moskve do Beograda:

Naporna putovanja

Tri puta sam dolazila u Beograd kako bih snimila sve scene. Na setu sam bila umorna, jer sam letela i po 12 sati

- Najteže mi je bilo da putujem, jer smo imali velikih poteškoća zbog ograničenog broja letova. Leteli smo i po dvanaest sati, i to je bilo strašno iscrpljujuće. Zato smo na setu bili umorni i neispavani.

Ruska glumica je snimila brojne scene i u Sankt Peterburgu, koje nisu bile nimalo jednostavne.

- Snimanje u Rusiji je bilo veoma zahtevno zbog složene organizacije. Nije bilo uobičajene ekipe koja je bila uključena u proces rada kao što je bilo u Srbiji, pošto je ruska ekipa bila angažovana samo za snimanje dela ruskih scena - kaže Oksana.

Foto: Foto: Nemanja Miščević

Ruska glumica Oksana Akinšina

Akinšina kaže da se u Srbiji odlično provela i da bi rado ponovo glumila u nekom srpskom projektu.

- Rad sa Bikovićem je podjednako prijatan kako u Rusiji, tako i u Srbiji. On je veliki profesionalac. Sa zadovoljstvom bih ponovo radila na nekom srpskom filmu ili seriji, ali za sada ne postoje planovi za tako nešto - kaže Oksana i dodaje da joj je žao što sa kolegama iz "Južnog vetra" nije stigla da ode u kafanu:

Foto: Foto: Nemanja Miščević

Oksana Akinšina o radu sa Milošem Bikovićem

- Sve mi se dopalo u vašem glavnom gradu. Žao mi je što nisam stigla sa Milošem i Miodragom da odem u kafanu. Sa njima dvojicom sam se videla samo tokom poslednja dva dana snimanja, a onda sam morala da se vratim u Rusiju.

Otežan rad

Ruskim glumcima je, zbog rata u Ukrajini, rad u inostranstvu mnogo teži

Oksana kaže da rat u Ukrajini otežava njihovim glumcima da putuju i rade u inostranstvu.

- Sada je za ruske glumce snimanje u inostranstvu mnogo teže. Nije nemoguće, ali je komplikovanije nama nego nekom glumcu iz bilo koje druge evropske države.
 

Saradnja sa Erikom i
Vilijamom je bila sjajna

Oksana Akinšina kaže da je imala odličnu saradnju sa američkim kolegama Erikom Robertsom i Vilijamom Boldvinom, koji takođe igraju u "Južnom vetru".
- Nekoliko dana smo snimali zajedno u Beogradu. Nije bilo nikakvih problema, niti nerešivih situacija. Sarađivala sam sa njima kao i sa svim ostalim kolegama - kaže Oksana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15