• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2023

10:15

OBJAVLJEN TREJLER ZA FILM "BARBI": Rajan Gosling i najlepša glumica na svetu u ružičastom ludilu! (VIDEO)

Printscreen You Tube Rotten Tomatoes Trailers

Kultura

OBJAVLJEN TREJLER ZA FILM "BARBI": Rajan Gosling i najlepša glumica na svetu u ružičastom ludilu! (VIDEO)

Podeli vest

Svetska premijera ovog ostvarenja, rediteljke Grete Gervig, zakazana je za 21. jul.

U toku jučerašnjeg dana Izašao je i drugi trejler za dugoočekivani film "Barbie", rediteljke Grete Gervig, a od objavljivanja ga je pogledalo gotovo pola miliona ljudi.

Video počinje na plaži u "Barbi Zemlji" dok Margo Robi, u ulozi najslavnije lutke na svetu, obučena u ružičastu haljinu, pozdravlja ostale između ostalog i Rajana Goslinga, kao svog Kena. U pozadini se može čuti pesma Bič Bojsa "Fun, Fun, Fun".

Glumac Simu Liu, koji je takođe član glumačke ekipe u filmu, rekao je kako je njegov agent otkrio da je scenario koji su napisali Gervig i Noa Baumbah jedan od najboljih koje je ikada pročitao.

- Ako bih mogao da stavim svoju karijeru na bilo koji scenario, onda je to onaj za "Barbie". Stvarno mislim da je to trebalo da učinim' - rekao je Liu, te dodao da je film "divlji" i "neverovatno jedinstven".

Foto: Reuters

Margo Robi

Prethodno objavljen trejler za jedan od najiščekivanijih filmova 2023. godine ukazivao je na ostvarenje "2001: Odiseja u svemiru“ Stenlija Kjubrika, te je i zvanično upoznao svet sa Robijevom "Barbikom", no, ipak, nije otkrio previše o likovim, niti o samoj priči. Od tada je otkriveno da su Barbi i Ken smešteni u stvarni svet, kao i da su primorani da se bore sa poteškoćama otkako više nisu samo lutke.

Foto: Reuters

Rajan Gosling

- Živeti u zemlji Barbika znači biti savršeno biće na savršenom mestu. Osim ako nemate potpunu egzistencijalnu krizu. Ili ste Ken - glasi kratak sinopsis filma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija