• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.05.2023

15:58

OGLASILA SE OLIVERA BALAŠEVIĆ, NE PRESTAJE DA TUGUJE NI POSLE DVE I PO GODINE: Biti sam nije strašno, biti bez tebe je nešto drugo!

Branko Pantelić

Kultura

OGLASILA SE OLIVERA BALAŠEVIĆ, NE PRESTAJE DA TUGUJE NI POSLE DVE I PO GODINE: Biti sam nije strašno, biti bez tebe je nešto drugo!

Podeli vest

Proslavljeni kantautor Đorđe Balašević preminuo je pre dve i po godine od posledica korona virusa, a supruga Olivera kao i svi članovi njegove porodice teško su podneli njegov odlazak. Iako se trudi da nastavi svoj život, Olivera povremeno prizna da joj pokojni suprug i dalje užasno nedostaje.

Ljubav Olivere Balašević, od prvog susreta pa do danas, bio je i ostao je njen preminuli suprug Đole. Pa ipak, dve godine od kada je Panonski mornar napustio svoju udovicu, ona je bila na udaru komentara, zbog načina na koji je za suprugom žalila.

Foto: printscreen

Supruga ga i dalje voli... Đorđe Balašević

Naime, Olja se na mrežama nije preterano oglašavala i pisala o svom suprugu, pa su mnogi ljubav Olivere Balašević dovodili u pitanje. Za to vreme ona je posvećeno radila da očuva uspomenu na svog supruga, bavila se radom na njegovom muzeju, kao i kolekciji suvenira koji na njega podsećaju.

Foto: Instagram/printscreen

Međutim, ljubav Olivere Balašević više nije tajna, a Đoletova Olivera jasno je svima stavila do znanja koliko joj suprug nedostaje, objavivši fotografije na kojima je napisala:"Biti sam i nije toliko strašno. Biti bez tebe je već nešto sasvim drugo".

Foto: Instagram/printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija