• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.08.2023

19:25

(VIDEO) Zaboravljeni video Seke Sablić pre 53 godine! Čuvena glumica je bila pojam lepote i harizme, ne biste je preoznali!

Estock - Časlav Vukojičić

Kultura

(VIDEO) Zaboravljeni video Seke Sablić pre 53 godine! Čuvena glumica je bila pojam lepote i harizme, ne biste je preoznali!

Podeli vest

Iako je prošlo 53 godine od kada se Seka Sablić pojavila u filmu "Burduš" i dalje se pamti njena prirodna lepota.

Jelisaveta Seka Sablić je verovatno naša najveća domaća komičarka. Bilo da pomislimo na neke od uloga s početka njene karijere, ili čuvenu Kristinu, ili one kasnije, poput Vere u "Ljubav, navika, panika", dovoljno je da nam izmami osmeh.

Nekrunisana "kraljica komedije" već duže od 50 godina je prisutna na domaćoj glumačkoj sceni, gde važi za jednu od najpoznatijih diva srpskog glumišta.

O njenom privatnom životu ne zna se mnogo, osim da ima sina Stefana i ljudi, pričajući o njoj, uglavnom pomisle na nju onakvu kakva je danas. Međutim, malo ko se seća kako je Seka izgledala kad je bila mlada.

Foto: Estock - Časlav Vukojičić

 

Seka je danas, zasigurno, jedna od najpopularnijih i najvoljenijih glumica cele Jugoslavije. Put ka blistavoj karijeri joj je otvorila uloga Kristine u kultnom filmu "Maratonci trče počasni krug", a pored mnogobrojnih velikih uloga, mlađe generacije je pamte i kao sekretaricu Marijanu iz Srećnih ljudi.

Čanica Ateljea 212 je postala 1968. godine i nakon toga je počela da niže sve veće i zapaženije uloge.

Foto: Foto: Marko Đoković

 

1970. godine, odglumila je ulogu pevačice Rajke u filmu "Burduš", pored Dragomira Bojanića Gidre. Ona je tada u čuvenoj sceni otpevala pesmu "Daj mi čašu rakije", a mnogi će se iznenaditi da se prisete kako je glumica izgledala pre čak 53 godine.

Ona je vrlo prepoznatljiva, pa bi se reklo da se ništa suštinski nije promenilo na njenom licu, izuzev godina, a Seka je pravi primer prirodne lepote.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bufonerija (@bufonerija)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Magazin

Džet set

Srbija