• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.08.2023

19:45

(FOTO) Stefan Kapičić postao po drugi put otac! Sebastijan došao na svet!

Instagram printscreen

Kultura

(FOTO) Stefan Kapičić postao po drugi put otac! Sebastijan došao na svet!

Podeli vest

Glumački par Stefan Kapičić i njegova supruga Ivana Horvat Kapičić dobili su drugog sina kojem su dali ime Sebastijan.

Oni su vest o prinovi podelili na Instagramu, gde su podelili i prvu fotografiju bebe, a uz to su napisali:

- Naš dečak je ovde! Savršen si. Kao tvoj brat. Volimo te puno. Mama i tata dva dečaka.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Inače, Ivana i Stefan upoznali su se na snimanju serije "Zora dubrovačka", a ubrzo su započeli romansu. Njihova ljubav počela je 2014. godine u Dubrovniku.

Da je njihov susret bio sudbinski, govori i činjenica da je Ivani to bila prva uloga, do tada se bavila manekenstvom.

Iako je Ivana deset godina mlađa, ta razlika im nije stala na put. Stefan je odlučio da je zaprosi nakon godinu i po dana veze, a veridbu su proslavili na premijeri filma "Star Wars" u Beogradu.

Kako je Stefan tražio sreću na američkom tržištu, Ivana ga je pratila na tom putu, a upravo je prekookeanska država bila izbor za venčanje te 2017. godine. Par se odlučio za intimnu ceremoniju sa najbližim prijateljima, što je Stefan kasnije potvrdio.

- Da, venčali smo se u Los Anđelesu. Veoma smo srećni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe - rekao je Stefan tada za "Gloriju".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!
Politika

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!

Nakon što je premijer Crne Gore Milojko Spajić potvrdio da će zvanična Podgorica u Generalnoj skupštini UN glasati za Rezoluciju o Srebrenici, predsednik crnogorskog parlamenta Andrija Mandić je najavio da će politički predstavnici srpskog naroda predložiti usvajanje Rezolucoje o genocidu u Jasenovcu i izrazio očekivanje da će ona biti usvojena.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija