• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.08.2023

19:47

(FOTO) Ova fatalna crnka je ćerka pokojnog Đoše! Medicinska je sestra i radi na prestižnoj klinici u Beogradu!

facebook/printscreen

Kultura

(FOTO) Ova fatalna crnka je ćerka pokojnog Đoše! Medicinska je sestra i radi na prestižnoj klinici u Beogradu!

Podeli vest

Bogoljub Mitić Đoša bio je srpski glumac, humorista i TV voditelj, koji je iza sebe ostavio suprugu i dve ćerke.

Rođen je 12. januara 1968. godine u Vlasotincu, gde je bio poznat kao Boge Miza. Nadimak Đoša ili Bata Đoša dobio je po ulozi Đoše u TV seriji "Porodično blago" sa kojom je stekao veliku popularnost.

U TV seriji "Agencija za SIS" je pored glavne uloge (Mulja) bio i saradnik na pisanju scenarija, a napisao je scenario i za tv seriju Smešno ćoše kod Đoše. Učestvovao je više puta u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato".

Pored glumačke karijere, oprobao se i kao voditelj u muzičkim emisijama Grand produkcije i rijaliti šoua "Parovi", gde je u petoj sezoni imao svoju emisiju "Jutarnja kafica".

Foto: ATA Images

 

 

Svoju glumačku karijeru započeo je kao upravnik Amaterskog Valter teatra u Vlasotincu, zatim je igrao u Leskovačkom pozorištu i bio stalni član Šabačkog ansambla.

Fakultet za pozorišnu organizaciju i menadžment u kulturi, završio je u 44. godini života. 

Preminuo je 22. juna 2017. u Beogradu, od posledica srčanog udara. Sahranjen je u Vlasotincu.

Bogoljub je iza sebe ostavio suprugu Jelenu i ćerke Olgu i Nataliju Mitić.

Đošina ćerka Natalija prava je lepotica, ali se retko pojavljuje u javnosti, međutim, aktivna je na društvenim mrežama. Trenutno radi kao medicinska sestra u Beogradu na jednoj klinici.

Evo kako ona izgleda:

Foto: facebook/printscreen

 

 

Foto: Printscreen/Facebook

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija