• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.08.2023

17:29

Naša glumica satarom ubila majku i babu! U zatvoru počela čudno da se ponaša: Prebačena u bolničko krilo, u anusu joj pronašli strahotu!

Informer

Kultura

Naša glumica satarom ubila majku i babu! U zatvoru počela čudno da se ponaša: Prebačena u bolničko krilo, u anusu joj pronašli strahotu!

Podeli vest

Naša glumica Teodora Viktorović satarom je ubila majku i babu u stanu na Vračaru, pre nekoliko godina, a motiv je bio bizaran.

Srbija je bila šokirana kada je Teodora Viktorović, unuka našeg poznatog glumca, Mihajla Viktorovića, satarom ubila majku i babu u njihovom porodičnom stanu. Zločin se dogodio 2015. godine, a u trenutku počinjenja svirepog ubistva, bila je pod dejstvom alkohola i lekova.

Inače, Mihajlo Viktorović poznat je po brojnim ulogama na daskama Narodnog pozorišta, ali i po liku Đirša Ciganovića u seriji "Bolji život".

Foto: printscreen

 

 

Teodora je navodno pod dejstvom alkohola i lekova satarom ubila majku, a onda ušla u sobu kod babe Ivanke i ubila i nju u njihovom stanu na Vračaru. Nakon toga je sela na pod u kupatilu i pila votku. U trenutku zločina u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka, dok je tada četvorogodišnjeg sina nešto ranije otac Borislav Stamenkov odveo u obdanište. Upravo on je po povratku u stan zatekao užasavajuće scene i pozvao Hitnu pomoć i policiju.

- Majka i baba su uvek spavale duže od mene i ja sam morala svojoj bebi da zagrejem mleko. Tiho sam prošla kroz dnevnu sobu, slučajno zakačila majku i ona se iznervirala jer sam je probudila. Rekla je da je baš briga za mene i moje dete i u tom trenutku nešto u meni je puklo - rekla je ona nakon što je počinila zločin.

Teodora je u svoju odbranu rekla kao je godinama trpela psihičko zlostavljanje i mučenje od strane majke i bake, te da je upravo to bio problem u nihovom odnosu koji je kulminirao tragičnim ishodom. Prema njenim rečima, one su imale prevelika očekivanja od nje, dok su konstantno ispoljavale nezadovoljsto njenim postupcima.

Foto: printscreen

 

 

Ona je istakla da se trudila da prebrodi porodične svađe i udovolji svima u kući, naročito deci, koju obožava. Nekad je u tome uspevala, a nekad je, kako je rekla, pribegavala lekovima za smirenje i - alkoholu. To se, kako je priznala, dogodilo i u ponedeljak ujutru. Prethodne noći, popila je, zbog velike napetosti i nervoze, veću količinu sedativa. Ujutru se, posle uobičajenog nipodaštavanja, vređanja i svađe sa majkom i bakom, okrenula i alkoholu. Nije više mogla da izdrži i onda joj se "sve smračilo", te je posegnula za satarom...

Međutim, Teodori đavo nije dao mira ni u ženskom zatvoru u Požarevcu gde je smeštena zbog svirepog zločina. Navodno, zatvorski čuvari primetili su da se ona čudno ponaša i rešili da je podvrgnu kontroli. Pretresom ćelije u kojoj boravi nije pronađeno ništa sumnjivo, ali je navodno lekarskim pregledom u njenom anusu pronađeno 3,6 grama heroina.

- Imala je posetu nevenčanog supruga u posebnoj prostoriji za porodične posete u trajanju od tri sata. Nakon toga pripadnici službe za obezbeđenje kazali su joj da će biti odvedena na lekarski pregled u bolnicu - objasnila Slavica Radovanović iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Inače, Teodora je osuđena na 20 godina zatvorske kazne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksijevi šahovski potezi! Prvo mala rokada, a sad menja topa za lovca
Fudbal

Piksijevi šahovski potezi! Prvo mala rokada, a sad menja topa za lovca

Osnovne probleme u igri srpske reprezentacije nije teško detektovati! Čak osam primljenih golova u grupnoj fazi Svetskog prenstva u Kataru bili su za čistog keca odbrani! Samo jedan postignut gol i to na isteku 180. odnosno 190 i nekog minuta igre, kad se sabere i nadokanada vremena, jasno ukazuju da je na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj problem – napad.

24.06.2024

13:30

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija