• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.08.2023

09:59

"Tukao me je trudnu, ja sam preživela, ali beba nije!" Nakon jezivog događaja, voditeljka Buba je nestala sa malih ekrana, a evo čime se danas bavi

printskrin tv

Kultura

"Tukao me je trudnu, ja sam preživela, ali beba nije!" Nakon jezivog događaja, voditeljka Buba je nestala sa malih ekrana, a evo čime se danas bavi

Podeli vest

Bivše TV lice, Ljubinka Buba Dobrosavljev, je nekada bila cenjena voditeljka koja je privlačila pažnju svojom atraktivnošću.

Međutim, donela je odluku da napusti medijsku karijeru kako bi se posvetila svojim strastima i ličnom zadovoljstvu. Više od deset godina unazad, prošla je kroz izuzetno teške životne izazove.

Bivša voditeljka, Ljubinka Buba Dobrosavljev, odlučila je da se povuče iz sveta medija i posveti se svojim istinskim strastima. Njena karijera je bila savršena, ali želja da se posveti ličnom ispunjenju je bila jača. Ono kroz šta je prošla u protekloj deceniji je zaista duboko i za to nismo svesni.

Pre više od desetak godina, kako se u medijima provlačio, tadašnji partner voditeljke je pretukao, a ona je nakon toga izgubila bebu. Posle ovog jezivog događaja povukla se sa malih ekrana i promenila svoj život iz korena.

Ljubinka je odlučila da ne ćuti i da svoje iskustvo ispriča naglas.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: „Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!“ On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim - ispričala je voditeljka tada za Puls.

Posle svega što je proživela, ona se povukla sa malih ekrana, a u međuvremenu je izdala knjigu, ali i pronašla svoje mesto u umetnosti.

Ona je počela da se bavi borbom protiv nasilja nad ženama. Krajem 2017. godine Buba se vratila na televiziju i vodila je emisiju na Studiju B.

Nakon što je ponovo zablistala u ulozi voditeljke, Buba je izgleda odlučila da i ovoga puta odustane od tog posla i posveti se onome što je ispunjava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUBA (@ljubinkabuba_art)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!
Tenis

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!

Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu na presudu Sportskog suda u Lozani koji je Janika Sinera oslobodio krivice za korišćenje zabranjenih supstanci na turniru u Sinsinatiju prošle godine. Ovaj potez se, naravno, nije dopao prvom reketu sveta, ali ni teniskom Savezu Italije.

28.09.2024

16:30

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija