• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.08.2023

12:45

Pogledajte prvi zvaničan trejler druge sezone serije "Azbuka našeg života" (VIDEO)

Contrast Studios

Kultura

Pogledajte prvi zvaničan trejler druge sezone serije "Azbuka našeg života" (VIDEO)

Podeli vest

Prvih deset epizoda “Azbuke” rađeno je po motivima knjiga “Muška azbuka” i “Azbuka mog života”, Mirjane Bobić Mojsilović.

Posle velikog uspeha prve sezone televizijske serije “Azbuka našeg života”, kreatorke i rediteljke Jelene Bajić Jočić, koja je realizovana u saradnji produkcijske kuće Contrast Studios i Telekoma Srbija, ovaj popularni TV projekat dobija novih jedanaest epizoda koje ćemo gledati ove jeseni. 

Prvih deset epizoda “Azbuke” rađeno je po motivima knjiga “Muška azbuka” i “Azbuka mog života”, Mirjane Bobić Mojsilović. Nove epizode serije izlaze iz okvira knjiga. Likovi nastavljaju svoje živote dalje, sudbinski točak se kotrlja u novim nepoznatim smerovima. Ipak, u jednom segmentu priče, Mirjanino štivo, roman “Tvoj anđeo čuvar”, ostaje inspiracija.

Foto: Contrast Studios

Raša Bukvić

U drugoj sezoni, u živote glavnih likova vraćamo se nekoliko meseci kasnije. Središte priče i dalje zauzimaju Vesna i Uroš Popović. Njihovi putevi naizgled se razilaze. Dok Uroš sa Anom gradi novi život, Vesna nastavlja sama i donosi odluku da se posveti sebi i svom poslu, pronalazeći radost i svoju svrhu u tome. Iznenada, i jedno i drugo se suočavaju sa okolnostima koje će trajno uzdrmati ovaj novonastali životni balans. Uporedo sa njihovim, plete se i niz paralelnih priča i epizoda koje će gledaocima doneti sve što je svojstveno ovoj modernoj bajci – životne trenutke pune iskrene emocije, uz preplitanje pitkog, inteligentnog humora i teških dramskih momenata.

Foto: Contrast Studios

Jadran Malkovič

Ono što će publiku ipak iznenaditi jesu trenuci zapleta u vidu napetog trilera, u kojima će sudbine likova visiti o koncu. Kroz dinamičnu radnju i prepoznatljivu voice-over naraciju koja obogaćuje dramu ličnim doživljajima likova, nove epizode serije “Azbuka našeg života” donose nam nastavak iskrene životne priče jedne urbane beogradske porodice u pokušajima da iznova nađu mir i spokoj, kao i odgovor na večito pitanje šta je zapravo potrebno za sreću i koja doza ljubavi je neophodna da bismo se osetili voljenim.

Prvu sezonu “Azbuke” sjajno je iznela pažljivo birana glumačka ekipa u kojoj smo gledali mnoga poznata lica, ali i otkrili neka potpuno nova. Uživali smo u glumačkim bravurama Aleksandre Janković i Jadrana Malkoviča, zatim Nebojše Milovanovića, Isidore Simijonović, Anđelke Prpić. Tu su bili i Radoš Bajić, Anastasia Mandić, Nedeljko Bajić, Miona Marković, Jovana Stipić, Tihomir Stanić, Katarina Gojković, Milena Pavlović, Đorđe Mišina, Iva Štrljić i drugi.

 

 

U nastavku priče, ovoj sjajnoj glumačkoj ekipi pridružiće se zvučna imena domaće glumačke scene, kao što je popularni glumac Radivoje Raša Bukvić, koga ćemo gledati u glavnoj muškoj ulozi druge sezone. Upečatljive role odigraće i Aleksandar Srećković, Milan Kalinić, Slaviša Čurović, Nebojša Kundačina, Milena Predić, Vanja Ejdus, Jelena Mur, Vladan Dujović, kao i američka glumica srpskog porekla Ana Alexander.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija