• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2023

12:54

Sećate li se Marije? Glumica se udala u Indiji i promenila život iz korena, evo kako danas izgleda

youtube

Kultura

Sećate li se Marije? Glumica se udala u Indiji i promenila život iz korena, evo kako danas izgleda

Podeli vest

U jednom životnom trenutku, glumica Marija Jakšić je došla do spoznaje da joj slava ne donosi istinsku sreću. Stoga je donela potpuno drugačiju odluku za svoju budućnost.

Marija je donela hrabar korak selidbom u Indiju, gde se potpuno posvetila svojoj velikoj strasti - jogi.

Nakon što je završila glumački kurs na "BK" akademiji pod mentorstvom Radeta Markovića, Marija je ostvarila uloge u filmovima kao što su "Mala noćna muzika", "Kordon" i "Mi nismo anđeli 2". Takođe, stekla je popularnost i putem serije "Mješoviti brak".

Međutim, usred uspeha, Marija je donela hrabru odluku da se povuče sa glumačke scene i otisne u Indiju. Objasnila je da nije pronašla istinsku sreću uprkos slavi koju je stekla.

- Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove te drevne metode samorazvoja - rekla je Marija jednom prilikom za "Blic".

Njih dvoje su dobili sina kojem su dali ime - Tesla, po Nikoli Tesli, našem proslavljenom naučniku, dok Marija danas izgleda dosta drugačije od njenog izdanja koje je poznato javnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija