• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

28.08.2023

14:45

Uhapšen srpski glumac na snimanju serije! Miloš odveden u KPZ "Padinska skela"!

YouTube prntscreen/Radio-televizija Vojvodine

Kultura

Uhapšen srpski glumac na snimanju serije! Miloš odveden u KPZ "Padinska skela"!

Podeli vest

Tokom jučerašnjeg snimanja serije "Ringišpil" autora Predraga Gage Antonijevića i Jelene Bačić Alimpić dogodila se prava drama.

Glumac Miloš Vlalukin (43) uhapšen je na setu serije "Ringišpil", saznaje Informer! Već trećeg dana snimanja drame po romanu Jelene Bačić Alimpić nastao je haos na setu u Skupštini Srbije!

Jedan od glavnih glumaca serije završio je u nedelju u KPZ "Padinska skela" zbog neizmirenih dugova prema državi!

- Ekipa serije snimala je scene u Skupštini Srbije u Beogradu. Na setu je bilo više od 200 glumaca i statista. Zbog protokola koji nalaže ta institucija policija je svima koji su ulazili u Skupštinu proveravala lične karte. Tog jutra na set je stigao i glumac Miloš Vlalukin, koji je takođe morao da prođe rutinsku proveru. Međutim, policajci su bili iznenađeni kad su utvrdili da duguje 1.000 dinara za neku zaostalu kaznu, koju nije izmirio na vreme - priča dobro obavešten izvor za Informer i dodaje da je tada nastala prava drama:

Foto: Foto: Vladimir Avramović

Miloš Vlalukin na snimanju serije "Ringišpil"

- Policajci su mu rekli da moraju odmah da ga uhapse! Miloš je bio šokiran! Pokušavao je da ih ubedi da plati kaznu na mestu jer ga čeka naporan snimajući dan, ali su ga odmah odveli u pritvor u policijsku stanicu Stari grad. Tamo su mu saopštili da će morati da prenoći u KPZ "Padinska skela".

Ekipa serije na čelu sa rediteljem Milošem Kodemom nije želela da im propadne snimanje, pa su učinili sve kako bi Vlalukin odradio svoj posao.

Foto: Foto: Vladimir Avramović

Miloš Kodemo i Jelena Bačić Alimpić na snimanju serije "Ringišpil"

- Zamolili su policajce da puste Miloša iz pritvora da bi mogao da snimi svoje scene. Srećom, policija je kao i uvek pokazala veliko razumevanje za filmadžije, pa su mu dozvolili da odradi svoj posao kako ne bi propao dan celoj ekipi. Nakon što je snimio kadrove koje je trebalo, odvezli su ga u "Padinsku skelu", gde je proveo noć. Danas ujutru je odveden kod sudije za prekršaje, platio je kaznu i pušten je na slobodu - priča naš izvor.

Foto: Foto: Vladimir Avramović

Nevena Nerandžić, glavna glumica u seriji "Ringišpil"

Autori serije "Ringišpil" su Predrag Gaga Antonijević i Jelena Bačić Alimpić, a scenario je napisala Nataša Drakulić. Premijera se očekuje na proleće 2024. godine, a glavne uloge, pored Miloša, tumače i Nevena Nerandžić, Ivan Zablaćanski, Igor Đorđević i Vjera Mujović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija