• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

13.09.2023

22:30

(FOTO) Tajna deca Aleksandra Berčeka! Od četvoro naslednika, samo se za dvoje zna

Rade Prelić/Tanjug

Kultura

(FOTO) Tajna deca Aleksandra Berčeka! Od četvoro naslednika, samo se za dvoje zna

Podeli vest

Nije isključeno da su deca Aleksandra Berčeka, sve četvoro Nikola, MIica, Ana i Miloš plod ljubavi, ipak čini se da glumac po njihovom rođenju nije u potpunosti prigrlio roditeljske dužnosti, bar je tako sam davno za medije kazao.

Priznao je jedan od naših najtalentovanijih i svakako najangažovanijih dramskih umetnika da mu je neizmerno žao zbog toga, ali da je posao od njega zahtevao potpunu angažovanost. Budući da je kao mali gladovao, naučio je da isključivo i samo na sebe može da se osloni stoga profesionalna zaduženja, pa čak ni zarad porodice on nikada nije zapostavljao. Čini se da Berček jednako internzivno i danas radi, s malom razlikom što sada ima malo više vremena da uživa u vikendici u Rubi, pa i u druženju sa svojim naslednicima koje je dobio iz dva braka.

Foto: printscreen facebook

 

 

Prva supruga Svetlana rodila mu je Nikolu i Milicu, dok sa drugom Anom on ima Minu i Miloša. Dvoje od njih poželelo je svojevremeno glumom da se bave ali je Berček to sprečio.

- Od četvoro moje dece dvoje je htelo da upiše glumu. Ja to nisam dozvolio. Da sam video da su talentovani, ne bih se mešao. Da su oni to stvarno hteli, uspeli bi i bez mene. Mogu drvo da naučim da položi prijemni na FDU, ali sebi sam odavno dao reč da nikome neću pomoći. Ko vredi, može da uspe i bez moje pomoći - ispričao je on ranije.

Uprkos odsustvu oca i njegove podrške na profesionalnom putu deca Aleksandra Berčeka izuzetno lepo su se zaposlili. Svako od njih radi ono što voli a budući da nisu zainteresovani za eksponiranje u medijima o njima se vrlo malo zna.

Foto: Facebook printscreen

 

 

Stariji Berčekov naslednik Nikola je scenograf, a bavi se i produkcijom. Bio je deo ekipe brojnih filmova i serija: "Profesionalac", "Jagodići", "Ulica lipa", "Kordon", "Pad u raj", "Smrdljiva bajka", "Ivkova slava". Mlađa ćerka Mina, s druge strane, u žižu medijskog interesovanja dospela je udajom za muzičara Skaj Viklera, od kog se ubrzo razvela. Sluteći propast tog odnosa Aleksandar i supruga se na naslednicinom venčanju nisu pojavili.

Foto: printscreen instagram

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Magazin

Džet set

Srbija