• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.09.2023

17:22

(FOTO) Draganu Mićalović ljubi zgodni advokat?! Konačno otkriveno ko je ljubav poznate glumice

Zoran Sinko

Kultura

(FOTO) Draganu Mićalović ljubi zgodni advokat?! Konačno otkriveno ko je ljubav poznate glumice

Podeli vest

Glumica Dragana Mićalović godinama skriva svoj privatni život od medija, pa su tako retki momenti kada je možemo videti u društvu jače polovine.

Dragana je pokupila simpatije gledalaca igrajući u brojnim domaćim serijama. 

Mićalovićeva sve češće dobija komplimente na račun svog glumačkog talenta, ali nisu retke ni salve pohvala koje redovno uslede na račun njenog izgleda. Dragani nije strano da objavi svoje fotografije bez trunke šminke i filtera. Budući da voli more i leto, ona je prosledila serijal svojih fotografija u kupaćem kostimu, a njeni pratioci kojih broji 337.000 bili su oduševljeni njenom prirodnom lepotom.

Glumica je objavila fotografije na kojima pozira za selfi, setno sedi na obali, ali tu je ona gde je fotografisana kako izlazi iz vode u kupaćem kostimu. Fotografija je u pravom smilsu reči istakla lepotu skladnog tela Mićalovićeve. Kupaći je bio duboko izrezan u predelu bokova pa su do izražaja Draganine vitke noge.

Mićalovićkin Instagram nalog je u trenu bio preplavljen komentarima. 

Ljubav je možda razlog zbog kog glumica ovoliko blista, a to je i ona potvrdila.

- Jer je ljubav za sva vrata ključ - napisla je ona u opisu objave.

Njeni pratioci nisu štedeli na komplimentima.

"Samo da nam je mora i ljubavi, jer u tim slanim kapljicama mora ima toliko slatkih uspomena", "Nevesta Jadrana", "Magična žena","Najdivnije biće u celom Univerzumu","Kidaš, devojko"!

Inače, nakon raskida sa Stevanom Puriće, Dragana je dugo bila sama, te se posvetila karijeri.Polovinom leta pak mediji su objavili da je glumičino srce ponovo zauzeto.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Njen novi izabranik navodno je Uglješa Novak koji se bavi advokaturom, a čije je fotografije objavljivala tokom odmora.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija