• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2023

14:28

O Biljani je ceo svet pisao nakon premijere filma! Evo kako danas izgleda mlada "Dara iz Jasenovca"

Printscreen You Tube

Kultura

O Biljani je ceo svet pisao nakon premijere filma! Evo kako danas izgleda mlada "Dara iz Jasenovca"

Podeli vest

Skromna i simpatična devojčica, rođena 2007. godine, iz sela Srefila kod Kozarske Dubice, stekla je veliku popularnost nakon što je dobila ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca".

Talenat Biljane Čekić je otkriven na jednom kastingu, sasvim slučajno. Iako je bilo mnogo prijavljenih devojčica za ulogu u ovom filmu, Biljana je bila ona prava za to, što je i dokazala.

Uloga Dare iz Jasenovca joj je donela ogromnu popularnost, a pohvale i priznanja su stizala sa svih strana sveta. I manastir Hilandar je mladoj glumici dodelio stipendiju za dalje školovanje.

Novinari koji su posetili njenu porodičnu kuću uverili su se da je ova mlada filmska zvezda poslušno i dobro dete. Ustaje veoma rano, u šest sati, kako bi stigla na nastavu, ali takođe vredno radi na imanju zajedno sa babom, dedom, ocem, sestrom i bratom.

Foto: Jutjub

 

Nakon premijere filma, Biljana je ostvarila svoju veliku želju - prvi put je otputovala na letovanje na moru, tačnije u Budvu.

Biljana, poznata i kao Dara, završila je osnovnu školu. Njen najveći san, koji ne krije, je da postane glumica. "Vetar u leđa" je dobio i od Miloša Bikovića, koji joj se obratio video porukom i poručio da je siguran da će se jednog dana sresti na setu, jer joj predstoji uspešna glumačka karijera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by biljana (@cekiicbiljana)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija