• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

15.11.2023

21:25

"Potreslo me je, to je veliki gubitak": Miloš Timotijević o smrti Žarka Lauševića, evo kako ga je upoznao

ATAIMAGES

Kultura

"Potreslo me je, to je veliki gubitak": Miloš Timotijević o smrti Žarka Lauševića, evo kako ga je upoznao

Podeli vest

Glumac Miloš Timotijević je danas na premijeri prve dve epizode serije "Poziv" otkrio detalje o liku koji tumači, a prokomentarisao je i smrt dragog kolege, Žarka Lauševića.

- Moj lik je napisan tako da se mnogo više o njemu priča nego što se pojavljuje. On je jedna osovina, glavni lik je vezan za taj lik, koji se zove Miloš Radivojević. Dosta je zanimljivo napisan - otkrio je Miloš i dodao je da je imao sjajnu saradnju sa koleginicom Mirjanom Joković:

- Saradnja sa njom je bila fenomenalna. Ona je jedan od razloga zbog kojih sam pristao da radim ovako nešto. Igrali smo zajedno u filmu "Stršljen", ali nismo imali nijednu zajedničku scenu tada u filmu.

Timotijević je prokomentarisao i smrt kolege Žarka Lauševića.

- Potreslo me je, ali me nije iznenadilo, jer sam znao već da je jako bolestan. Ne znam šta bih rekao osim da je to jedan veliki gubitak. Sećam se kad sam ga upoznao, pre par godina na Niškom filmskom festivalu. Sreli smo se u hotelu i tako smo se upoznali.

Ceo intervju možete čuti u videu iznad.


Tagovi:

VIP

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija