• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

17.11.2023

11:02

"Velika ljubav mu je bila Vesna" Supruga Željka Joksimovića o odnosu sa Žarkom

Informer/Instagram

Kultura

"Velika ljubav mu je bila Vesna" Supruga Željka Joksimovića o odnosu sa Žarkom

Podeli vest

Ceo region ostao je u suzana kada je potvrđeno da je glumac Žarko Laušević preminuo u 64. godini nakon kraće i teške bolesti.

 Od poznatog glumca oprostile su se mnoge javne ličnosti, a poslednju poruku preminulom glumcu uputila je i bivša supruga Željka Joksimovića, Vesna. Ona se oglasila na društvenim mrežama koja je između ostalog, otkrila i kako su se njih dvoje svojevremeno upoznali.

Foto: prinscreen facebook

 

- Jedne noći u nekakvoj kafani na Trošarini, pričao mi je o svojoj velikoj ljubavi iz Valjeva i da se zvala Vesna. Prođe sve i ode oficir sa ružom. Putuj, šmekeru - napisala je Vesna na svom Instagram profilu uz fotografiju preminulog Lauševića.

Foto: Informer

 

Žarko Laušević u svojoj bogatoj karijeri odigrao je brojne role, a jedna po kojoj ćemo ga sigurno pamtiti jeste uloga Miloša Obilića u kultnom filmu "Boj na Kosovu". Laušević je u svojoj knizi otkrio i kako je umalo poginuo na snimanju ovog filma, ali i da je imao bedan honorar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija