• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.12.2023

10:06

Poznata glumica izvršila samoubistvo! Emanuela optužila kolegu za silovanje, a sada je sebi oduzela život

printskrin

Kultura

Poznata glumica izvršila samoubistvo! Emanuela optužila kolegu za silovanje, a sada je sebi oduzela život

Podeli vest

Glumica Emanuela Debever preminula je 7. decembra, istog dana kada je pokrenuta dopunska istraga o Žeraru Depardjeu, kojeg je optužila za seksualno nasilje. Debever je javno optužila čuvenog glumca 2019. godine putem društvene mreže Fejsbuk, a njena smrt je podigla mnogo pitanja i izazvala interesovanje javnosti.

Prema informacijama francuskih medija, partner Emanuele Debever prijavio je policiji da je ona napustila kuću i ostavila "poruku uznemirujuće sadržine". Nakon potrage, otkriveno je da je žena koja je skočila sa mosta u Senu zapravo bila glumica. Vatrogasci su je izvukli iz vode i pokušali da je reanimiraju, ali je preminula u bolnici 7. decembra.

Tužilaštvo je izjavilo da je pokrenuta istraga o uzrocima smrti i okolnostima koje su dovele do nje, posebno imajući u vidu činjenicu da se Debever javno žalila na neprimereno ponašanje Žerara Depardjea. Ova situacija dodatno baca svetlo na optužbe protiv Depardjea i postavlja pitanje da li je njeno samoubistvo povezano sa slučajem o kojem bruji čitav svet.

- U medijima je tada pomenuta činjenica da se ova glumica požalila na neprimereno ponašanje Žerara Depardjea, posebno putem objave na Fejsbuku 2019. godine. U skladu sa ovim elementima, pokrenuta je istraga o uzrocima smrti i okolnostima koje su dovele do smrti - navelo je tamošnje tužilaštvo.

Inače, Emanuela se proslavila ulogama u filmovima i serijama, od kojih su najpoznatiji "Moj drugi muž", "Danton", "Živela socijala" i "Brutalne igre".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija