• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

26.01.2024

15:00

Talentovana Irina osvojila prvo mesto u Londonu! Trofej joj stigao poštom

Privatna arhiva

Kultura

Talentovana Irina osvojila prvo mesto u Londonu! Trofej joj stigao poštom

Podeli vest

Mlada pevačica Irina Ognjević pobedila je na prestižnom muzičkom festivalu "Golden Time Talent" s pesmom “The Way I'am", a sada joj je stigao i trofej.

Autori pesme s kojom je Irina osvojila prvo mesto su Jiva i Linda Person, Šveđanke koje rade numere za Evroviziju.  

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

 

One su autorke brojnih pesama izvođača koji su se prijavljivali u Srbiji proteklih godina na "Beoviziji", te je poznato da su sarađivali sa pevačicama Gogom Stanić i Julijom Vincan. 

Inače, Irina je jedino dete s Balkana s kojim je poznati švedski sastav uspostavio kontakt i saradnju. 

Irina je svoju pesmu poslala, prethodno je snimivši u studiju Dude Bezuha, a švedske muzičarke su uradila produkciju. Sudije prestižnog festivala izvojile su nastup mlade Irine i pohvalili je. Njoj je proteklih dana stigao i pehar i to poštom, a koji je Irina s ponosom pokazala. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija