• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.01.2024

15:50

Film o Džeju obara rekorde: Za 10 dana pogledalo ga već 200.000 ljudi!

Pelicula production

Kultura

Film o Džeju obara rekorde: Za 10 dana pogledalo ga već 200.000 ljudi!

Podeli vest

Film "Nedelja" osvojio je srca publike širom Srbije i regiona, ne samo zbog svoje produkcije već i zahvaljujući emotivnoj i posebnoj priči.

Istiniti događaji iz života slavnog muzičara Džeja Ramadonovskog koji su poslužili kao inspiracija za film, pružaju uvid u ključne momente Džejevog odrastanja i rane mladosti koji su činili put njegove kasnije muzičke karijere. O utisku koji je film ostavio na brojne generacije svedoči činjenica da ga je za samo deset dana pogledalo preko 200.000 gledalaca.

Glumačka ekipa filma sa zadovoljstvom posećuje različite gradove Srbije i regiona, a sve sa željom da se poklone i iskažu zahvalnost publici. Koliko to gledaocima znači, dokazuju ovacije usmerene ka glumcima i njihovoj želji da tu energiju i hemiju sa filma prenesu u bioskopske sale.

Foto: Pelicula production

Milica Janevski i Zlatan Vidović kao Marina i Futa

Ovaj film čini jednu emotivnu, umetničku celinu koja je nastala po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim centrom Srbije. Film prikazuje mozaik Džejevog života koji je vodio do velikog uspeha ’91 godine na Tašu. Pored toga, publika ima priliku da otkrije do sada malo poznate detalje njegove mladosti i shvati kakav je čovek bio Džej, kao i to na koji način su događaji i ljudi iz tog perioda uticali na njegov životni put.

Priča čiju režiju potpisuje Nemanja Ćeranić, oživela je sećanje na Džejevu veličinu i uticaj koji je imao na ljude. Sada, više nego ikada, Džejeve pesme se ponovo pevaju, od kafane do koncerta, gde je svaki stih oživljavanje starih uspomena i emocija.

Foto: Pelicula production

Husein Alijević Husa kao Džej Ramadanovski

Glumačku postavu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Film „Nedelja“ nastavlja redovnu bioskopsku distribuciju širom Srbije, a u regionu publika je imala priliku da pogleda ovo ostvarenje u Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Premijera u Hrvatskoj zakazana je za 31. januar, dok u Sloveniju film stiže 1. februara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija