• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

25.05.2024

09:24

Lepe vesti za sve fanove "Igre sudbine"! Nikola Burovac: "Snimaćemo celo leto, a stižu nam i nova glumačka pojačanja"

Nebojša Babić/Printscreen youtube

Kultura

Lepe vesti za sve fanove "Igre sudbine"! Nikola Burovac: "Snimaćemo celo leto, a stižu nam i nova glumačka pojačanja"

Podeli vest

Sve detalje vezane za ovaj projekat otkrio je za Informer producent Nikola Burovac koji je najavio i brojna iznenađenja.

Stižu lepe vesti za sve ljubitelje telenovele "Igra sudbine"! Ekipa popularne serije koja se emituje već šest sezona neće praviti letnju pauzu već će snimati punom parom.

Reditelj i glumci na čelu sa producentom Nikolom Burovcem snimaće celog leta poseban specijal serije koji će se zvati "Letnje intrige".

Sve detalje vezane za ovaj projekat  otkrio je za Informer producent Nikola Burovac koji je najavio i brojna iznenađenja.

Foto: Nebojša Babić

Producent Nikola Burovac

- Zahvaljujući fanovima "Igre sudbine" koji su tražili da nastavimo sa emitovanjem i preko leta i uz podršku Prve televizije, serija će se emitovati tokom leta pod nazivom "Letnje intrige". Milsim da sam naslov govori šta nas očekuje u tom letnjem serijalu. Epizode će biti izuzetno dinamične, jednako interesantne kao i tokom redovne sezone. Ono što me raduje je da će i tokom leta sa nama biti naše proslavljene glumačke zvezde i velikani Miki Krstović, Nenad Jezdić i Bane Popović. "Letnje intrige" će trajati do septembra, a onda publika može da očekuje nova pojačanja. Dolazi jedna velika glumica u "Igru sudbine", te će radnja biti još intenzivnija i interesantnija - kaže Burovac za Informer i dodaje da tu nije kraj iznenađenjima:

Foto: Printscreen/Youtube

Stevan Piale, scena iz serije "Igra sudbine"

- U "Letnjim intrigama" će takođe biti novih likova, već ostvarenih u komedijama, jedan od njih je izuzetan pozorišni glumac Branko Babović. "Letnje intrige" će biti lepršave, pozitivne, nasmejane, a opet kako i sam naslov kaže neće nedostajati intrige, neočekivani zapleti i obrti.

Burovac kaže da će se "Letnje intrige" nastaviti na radnju "Igre sudbine" i da kompletna ekipa ostaje u podeli.

S obzirom na to da je leto red je da se negde i otputuje tako da će se naši omiljeni junaci naći u raznim situacijama na različitim lokacijama. Pored Beograda, snimaće se i van Srbije, a biće i mora - kaže Burovac i otkriva u čemu je ključ uspeha najdugovečnije telenovele na našim prostorima:

Foto: Nebojša Babić

Producent Nikola Burovac

- Uspeh se zasniva na fenomenalnim međuljudskim odnosima, na poverenju, podršci, svi funkcionišemo kao jedna velika porodica i niko iz ekipe nije pravio problem što neće imati letnju pauzu, naprotiv svi su sa oduševljenjem prihvatili ideju.

"Letnje intrige" emitovaće se u već ustaljenom terminu, svakog dana od 20 časova na Prvoj televiziji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija