• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

12.06.2024

16:17

(FOTO) Ni traga od zavodnika kakav je nekad bio: Čuveni doktor Popac iz "Srećnih ljudi" sada izgleda totalno drugačije

Informer prntscreen

Kultura

(FOTO) Ni traga od zavodnika kakav je nekad bio: Čuveni doktor Popac iz "Srećnih ljudi" sada izgleda totalno drugačije

Podeli vest

Publika ga pamti i po ulozi večitog studenta, Kokana Prodanovića iz serije "Porodično blago".

Aleksandar Dunić glumio je u više od 20 filmova i serija, ali do sada nijednom nije dobio glavnu ulogu.

Karijeru je počeo davne 1987. godine, a široj javnosti je bio poznat tek osam godina kasnije kada je u kultnoj seriji "Srećni ljudi" dobio ulogu doktora Gorana Popca, za kojim su žene ludele.

Foto: Zoran Sinko

Aleksandar Dunić u seriji "Srećni ljudi"

Publika ga pamti i po ulozi večitog studenta, Kokana Prodanovića iz serije "Porodično blago".

Najveće simpatije gledalaca kraj malih ekrana pokupio je u seriji "Bela lađa" kao batler Ćirko. Jedna od najinteresantnijih scena iz serije, koja se i danas prepričava, je način na koji svakog jutra budi svog gazdu Srećka Šojića, čiju ulogu tumači Milan Lane Gutović.  

Iako je devedesetih godina važio za jednog od najlepših i najzgodnijih glumaca u Srbiji, Aleksandar se u međuvremenu dosta ugojio i nabacio višak kilograma. 

Kako čuveni doktor Popac sada izgleda pogledajte na fotografiji na kraju teksta:

Foto: Zoran Sinko

Aleksandar Dunić danas

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Dan 11. na EURO 2024! "Orlovi" spremni za Dansku, čekamo rasplet u grupi B Uživo
EURO 2024

Dan 11. na EURO 2024! "Orlovi" spremni za Dansku, čekamo rasplet u grupi B

Današnji program na Evropskom prvenstvu kad je reč o mečevima rezervisan je za grupu B, gde ćemo gledati mečeve Albanija - Španija i Hrvatska - Italija, od 21.00 čas. Ono što ljubitelje u Srbiji najviše zanima je situacija u taboru "orlova", koji se spremaju za sutrašnji ključni meč sa Danskom. Izveštač Informera je licu mesta i sa nama pratite dešavanja iz minuta u minut.

24.06.2024

15:15

Drulović poručuje: Nema većeg motiva od ovakve utakmice!
EURO 2024

Drulović poručuje: Nema većeg motiva od ovakve utakmice!

Fudbaleri Srbije u utorak (21.00) u Minhenu igraju protiv Danske i potrebna im je pobeda kako bi se plasirali u osminu finala na Evropskom šampionatu u Nemačkoj. Selektor mlade reprezentacije i nekadašnji Piksijev pomoćnik Ljubinko Drulović ističe da neće biti lako, ali da ne sumnja u želju i motiv kod "orlova" da dođu do pozitivnog rezultata.

24.06.2024

14:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija