• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. S.

29.06.2024

10:47

(FOTO/VIDEO) Kragujevčanka ulovila Kijanu Rivsa! Prišla mu i zatražila jednu stvar, evo kako je holivudski glumac reagovao

Tanjug/Printskrin

Kultura

(FOTO/VIDEO) Kragujevčanka ulovila Kijanu Rivsa! Prišla mu i zatražila jednu stvar, evo kako je holivudski glumac reagovao

Podeli vest

- Ne krijem, bila mi je želja da ga upoznam, ali nisam verovala da to može da se desi - priča za Informer Kragujevčanka Mirjam.

Prve večeri Arsenal festa u Kragujevcu na binu je izašao, holivudsku glumac Kijanu Rivs

Tokom boravka na popularnom festivalu zajedno sa svojim bendom "Dogstar", ostavio je utisak pristojnog i sasvim običnog momka.

Kakav je zaista, saznala je Kragujevčanka Mirjam Radojević.

Foto: S.S.

Kijanu Rivs na Arsenal festu

- Kijanu je nestvarno pristojan. Izgleda kako momak iz kraja, tako se i ponaša. Nasmejan je, raspoložen i, sigurna sam, nervira ga frka i obezbeđenje - kaže za Informer vlasnica poznate kragujevačke poslastičarnice kojoj je Rivs ostavio autogram na košulji.

Ona dodaje da joj se ispunila velika želja.

Foto: Informer

Mirjam sa Kijanu Rivsom

- Ne krijem, bila mi je želja da ga upoznam, ali nisam verovala da to može da se desi. Bila sam sa prijateljicom Ruskinjom i posle koncerta smo htele da prošetamo. Po navici smo krenule u jedan hotel u centru i baš tamo smo naletele na Kijanu Rivsa. Zamolila sam ga da mi se potpiše na košulji i da se fotografišem sa njim što je on i učinio. Oduševio me je. Tu košulju sa njegovim potpisom čuvaću na posebnom mestu - kaže Mirjam.

Foto: Informer

Kijanov autogram na košulji

Pre i posle nastupa prve večeri Arsenal festa Kianu je sa svojim bendom odmarao u hotelu u strogom centru grada. Apartman koji je koristio već danas ima novog gosta.

U videu na kraju teksta pogledajte Kijanov susret sa Kragujevčankom:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja  nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj
Društvo

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj

Osim meduza i vlasulja, turisti u Grčkoj se ponekad susreću i sa ježevima i ribom zvanom Dragon fish koja se drugačije zove i morski pauk, riba Dragana, Drakena. Karakterišu je šare na leđima, sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju. Dugačka je do deset centimetara, sakrivena je u pesku pa je nije lako primetiti.

01.07.2024

13:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija