• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

08.07.2024

14:36

(FOTO) Održana premijera filma "Megdan" u Napulju: Svečanosti prisustvovala i svetska muzička zvezda

Eugenio Blasio

Kultura

(FOTO) Održana premijera filma "Megdan" u Napulju: Svečanosti prisustvovala i svetska muzička zvezda

Podeli vest

Film "Megdan: Između vode i vatre" osvojio je čak dve nagrade na prestižnom italijanskom filmskom festivalu Iskija global fest u Napulju, i to nagrada Zvezda u usponu pripala je glumcu Viktoru Saviću, dok je producent i scenarista Aleksa Balašević primio nagradu za najbolji debitantski film na festivalu.

Velikom interesovanju za ovaj film doprinela je i vest da je jedna od najvećih muzičkih zvezda Sting prisustvovao premijeri i uputio reči pohvale producentima.

Film "Megdan: Između vode i vatre" je uzbudljiva sportska drama koja prati život čuvara u noćnom klubu koji je na kraju svoje sportske karijere, ali ima i moralni dug iz prošlosti koji dolazi na naplatu. Ovo je priča o grupi momaka koji moraju da biraju između vode i vatre, ali žele da zadrže oboje.

Foto: Privatna arhiva

Sting na premijeri filma "Megdan"

Glumačku podelu ove filmske priče čine Viktor Savić, Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bechte, Gennadiy Boyarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

Foto: Eugenio Blasio

 

Autorska ekipa koja potpisuje ovaj film su reditelj Todor Čapkanov, autori scenarija su Aleksa Balašević, Jelena Balašević i Gvozden Đurić, za muziku je bio zadužen Dirk Brosse, producenti su Aleksa Balašević i Sergiu Pascaru, izvršni producent je Miljan Davidović, a za postprodukciju je zadužen Bohos Topakbashian.

Foto: Eugenio Blasio

Aleksa Balašević i Viktor Savić

Svečana beogradska premijera zakazana je za septembar u Sava Centru, a distribucija filma je poverena Art Visti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!
Politika

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali, ministarka privrede Adrijana Mesarović i direktor kompanije Er Srbija Jirži Marek, prisustvovali su danas na Aerodromu "Nikola Tesla" tokom predstavljanja novog aviona s bojom i oznakom specijalizovane izložbe Ekspo 2027.

06.10.2024

10:41

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno?
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno?

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija