• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

06.08.2024

09:52

(FOTO) Sećate se Mace iz hit serije "Ljubav, navika, panika"? Pozira kao manekenka usred Pariza, a evo koga je otišla da bodri na Olimpijskim igrama

Printscreen/Youtube

Kultura

(FOTO) Sećate se Mace iz hit serije "Ljubav, navika, panika"? Pozira kao manekenka usred Pariza, a evo koga je otišla da bodri na Olimpijskim igrama

Podeli vest

Nada Macanković Janić briljirala je u ulozi Mace u hit komediji "Ljubav, navika, panika" koja je premijerno prikazivana od februara 2005. do aprila 2007. godine.

Zajedno sa Mirkom Vasiljević i Marijom Karan koje su joj u seriji glumile najbolje prijateljice, Nada je stekla veliku popularnost širom Srbije.

Od tada je na televiziji i filmu ostvarila još 15 uloga koje su uglavnom bile sporedne, neke čak i epizodne, ali je svih ovih godina veoma aktivna u pozorištu gde igra u brojnim predstavama.

Nada se u međuvremenu udala za srpskog proslavljenog odbojkaša sa kojim je dobila dva sina Milutina i Andriju.

Foto: Printscreen/Youtube

Scena iz serije "Ljubav, navika, panika"

Poznata glumica se sa sinom Milutinom i suprugom Bojanom Janićem koji je svoju profesionalnu karijeru završio 2018. godine nalazi u Parizu gde zajedno bodre odbojkašku reprezentaciju naše zemlje i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

Naši odbojkaši su nažalost svoje učešće završili u Parizu, ali Nada i njena porodica su sada svim srcem uz srpske odbojkašice kao i uz ostale sportiste na najvažnijem sportskom takmičenju na svetu.

U međuvremenu, lepa glumica koristi svaki trenutak kako bi obišla mnoge znamenitosti francuske prestonice.

Foto: Printscreen/Youtube

Nada u seriji "Ljubav, navika, panika"

Posetila je i čuveni muzej Luvr ispred čijeg se ulaza i fotografisala, a pored slike je napisala: "Manekenka".

Nema sumnje da Nada uživa u gradu ljubavi, a kako danas izgleda pogledajte na fotografiji na kraju teksta:

Foto: Printscreen/Facebook

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija