• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

15.08.2024

20:24

(FOTO) Gumeni opanci i vunene čarape na plus 36 stepeni! Petar Božović iznenadio svojim stajlingom u Vrnjačkoj Banji

Informer

Kultura

(FOTO) Gumeni opanci i vunene čarape na plus 36 stepeni! Petar Božović iznenadio svojim stajlingom u Vrnjačkoj Banji

Podeli vest

Petar Božović (78) gost je ovogodišnjeg Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji.

Legendarni glumac je sinoć dobio ovacije kada se u amfiteatru poklonio publici nakon premijere filma “Ciklus” i time još jednom potvrdio da je jedan od najomiljenijih ličnosti domaće kinematografije. 

Petar je danas u biblioteci "dr Dušan Radić" u Vrnjačkoj Banji bio gost na promociji knjiga “Idemo dalje” autora Slobodana Stojanovića i “Mojih 500 glumaca” autora Zdravka Šotre na kojoj je govorio o zajedničkom radu sa najznačajnijim rediteljima i scenaristima srpske kinematografije. 

Osim sjajne priče, prisutne je iznenadio i oduševio njegov stajling u kojem se pojavio. 

Foto: Informer

 

On je na sebi imao elegantne teget pantalone i majicu, a na nogama je nosio gumene opanke i vunene čarape iako je danas u Vrnjačkoj Banji izmereno maksimalnih 36 stepeni!

“Petar je legenda”, “Ma on je sjajan”, “Ako je njemu prijatno neka slobodno nosi vunene čarape i na plus 40 stepeni”, glasili su neki od komentara oduševljenih gostiju. 

Jedini pravi 48. Festival filmskog scenarija Gorki list održava se u Vrnjačkoj Banji od 13. do 17. avgusta. 

Kako je izgledao Petrov stajling danas pogledajte u galeriji na kraju teksta: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija