• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

10.08.2024

14:53

Monika Beluči naučila da psuje na srpskom! Emir Kusturica bio iznenađen ponašanjem seks bombe: "Kada je to izgovorila, zaprepastio sam se"

Reuters

Showbiz

Monika Beluči naučila da psuje na srpskom! Emir Kusturica bio iznenađen ponašanjem seks bombe: "Kada je to izgovorila, zaprepastio sam se"

Podeli vest

Monika Beluči je na snimanju filma "Na mlečnom putu" naučila da psuje na srpskom!

Emir Kusturica pozvao je 2016. godine jednu od najlepših žena sveta da igra u filmu koji je režirao i za koji je napisao scenario.

Kusta je mnogo godina kasnije otkrio nepoznate detalje sa snimanja ove drame, na kojoj su Monika i on radili pune tri godine.

Lepa Monika iznenadila je Kusturicu čim je stigla u Srbiju jer jer već naučila da se obrati na srpskom!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Čim je izašla iz aviona upitala me je: "Kako si?". Zaprepastio sam se jer u tom trenutku nisam imao pojma da je naučila nešto na našem jeziku - priča Kusta i dodaje da se tu Monika nije zaustavila:

- Sve Monikine replike u filmu su na srpskom i zbog toga je morala koliko-toliko da savlada naš jezik. Naučila je da kaže psovku: "Muškarci su stoka" jer je to deo jedne njene replike filmu. Odgovorio sam joj: "Moraš da znaš da nisu svi muškarci stoka i da ima onih posebnih", a ona se nasmejala. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Čuveni reditelj kaže da je bio oduševljen Belučijevom spremnošću da sve uradi sama i da nije pravila nikakve probleme.

- Kada čovek upozna Moniku, ne samo vizuelno, nego i duhovno, shvati koliko je izvanredna osoba. Za potrebe filma je skakala iz aviona, valjala se u senu i blatu i ništa joj nije palo teško!

I Monika je imala samo reči hvale o Kusturici.

Foto: EPA

 

- Snimanje je dugo trajalo, ali sa Emirom nikad nije bilo dosadno. Ovim filmom je pokazao koliko voli i poštuje žene i glumice. Kusturica je za mene mnogo više od reditelja. On je svestran umetnik, producent, muzičar, pisac i glumac - priča slavna glumica i priznaje da se zabrinula kada joj je Emir rekao da će u filmu morati da govori na srpskom:

Foto: profimedia

 

- Kad mi je ponudio ulogu, radovala sam se, ali nisam znala da je film na srpskom, mislila sam da je na engleskom. Kad sam shvatila da treba da pričam srpski, bila sam malo zabrinuta jer nisam znala kako ću sve to da izvedem, ali na kraju je sve dobro ispalo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Ječmenica: Problemi sa "Vansijem" sve češći, to je nedopustivo
Politika

Ječmenica: Problemi sa "Vansijem" sve češći, to je nedopustivo

Pomoćnica ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za vazdušni saobraćaj Verica Ječmenica danas je, podovom novog prekida u radu softvera na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, poručila da problemi kompanije „Vansi“ postaju sve češći, što je nedopustivo za kompaniju takvog renomea i ponovo od njih zatražila objašnjenje.

10.08.2024

15:11

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)
Olimpijske igre

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)

Trebalo je da bude zlato, ali i bronza je vrhunski rezultat! Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je treće mesto na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u današnjem meču za bronzanu medalju pobedila svetskog šampiona Nemačku sa 93:83 (21:30, 17:16, 25:26, )! "Orlovi" su se tako revanširali "pancerima" za prošlogodišnji poraz u finalu Mundobasketa u Manili, a osim toga, pokazali su neverovatnu mentalnu snagu da se podignu nakon nepravednog poraza od Amerike u polufinalu.

10.08.2024

12:47

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23