• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

22.08.2024

09:00

Milana Vasića razočarali glumci jer ne dolaze na Kosovo i Metohiju: Sada se obratio Ivanu Bosiljčiću i uputio mu ove reči

Informer

Kultura

Milana Vasića razočarali glumci jer ne dolaze na Kosovo i Metohiju: Sada se obratio Ivanu Bosiljčiću i uputio mu ove reči

Podeli vest

Glumac Milan Vasić bio je vidno razočaran krajem jula, nakon druženja sa meštanima u manastiru Svetih Arhagela u Prizrenu.

On je tada prozvao svoje kolege ističući koliko je razočaran jer se niko nije odazvao pozivu.

Dva meseca kasnije, na praznik Preobraženje Kosovo i Metohiju, kao i manastir Gračanicu, posetio je glumac Ivan Bosiljčić. Ponosni Milan Vasić podelio je slike svog kolege uz komentar:

"Bravo Boske moj dobri", napisao je pored fotografije Milan Vasić.

Glumac Ivan Bosiljčić posetio je našu južnu pokrajinu u ponedeljak, povodom velikog praznika Preobraženja.

Foto: Printscreen/Instagram/milanvasic_official

 

"Na praznik Preobraženje 2024. večnost je stala u jedan dan. Sve od raspeća do vaskrsenja ugrađeno je u selu Prilužje na Kosovu i Metohiji, u 600 srpskih kuća i 2000 prekrasnih lica i duša. Osetio sam radosnu tugu dok sam grlio decu i naš narod na ovom svetom mestu. 

Ovde sam po pozivu i blagoslovu našeg Episkopa novobrdskog Ilariona koga naš dobri narod svuda dočekuje kao oca,brata i prijatelja i ispraća sa suzama i nadom na ponovni susret. Srce mi se preobrazilo na današnji praznik.

Foto: Printscreen/Instagram/ivanbosiljcic

 

Zahvalan sam mom kolegi i bratu u Hristu Milanu Vasiću koji me je inspirisao svojom neraskidivom vezom sa ovim krajem Srbije, da ponovo dođem na Kosovo i Metohiju", napisao je Bosiljčić u objavi na Instagramu.

Podsećamo, Milan Vasić pevao je u porti manastira Svetih Arhangela u Prizrenu, gde se okupio veliki broj ljudi, a nakon nastupa se oglasio na Instagramu.

Glumac se uz snimak na kome peva pesmu "Ja sam momče sa Kosova" zahvalio svima koji su došli, ali je imao i zamerku za svoje kolege glumce.

Foto: Printscreen/Instagram

Milan Vasić

"Cilj mi je bio da okupim najveći broj vernika u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu, u poslednjih 20 godina. I uspeo sam. Najveća radost je što je bilo mnogo dece. U toku pevanja, mogao sam nekoliko puta da zaplačem od sreće. Uspeo sam da ne zaplačem, ali mnogi nisu… Bilo je mnogo emocija, ljudi su pevali, igrali i plakali od sreće. Hvala Igumanu Mihailu što mi je dozvolio da baš ja budem organizator za kulturni deo programa, hvala svim ljudima koji su došli na liturgiju i koncert, hvala mojim kolegama koji su došli kao podrška, hvala svim učesnicima programa i hvala svim poznatim pevačima i glumcima koji, ne samo da nisu došli, nego se ni oglasili nisu", napisao je Milan na Instagramu i dodao da je razočaran:

"Prvo sam se zbog toga razočarao, a onda sam shvatio da je bolje ovako, jer sad bar znamo kakav odnos imaju prema Kosovu i Metohiji. Sve u svemu, jako sam ponosan i srećan, vidimo se i dogodine", napisao je tada Vasić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Rusija dobila pokretne krematorijume za spaljivanje mrtvih ukrajinskih vojnika! Od 15.000 vojnika poslatih u Kursku oblast, ni jedan se neće vratiti živ?
Live TV

(VIDEO) Rusija dobila pokretne krematorijume za spaljivanje mrtvih ukrajinskih vojnika! Od 15.000 vojnika poslatih u Kursku oblast, ni jedan se neće vratiti živ?

Ruski ministar odbrane poslao je poruku Ukrajini i svim sponzorima ukrajinskih snaga da nije trebalo da zalaze u teritoriju Rusije. I sam ministar odbrane Rusije rekao je da su formirane tri grupe koje će voditi računa o civilnom stanovništvu u Kurskoj oblasti. Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su Dragan Vasiljković, osnivač fondacije "Kapetan Dragan" i Slobodan Dimitrijević ispred pokreta "Srpsko-rusko bratstvo".

21.08.2024

22:56

(VIDEO) Da li ćemo uskoro jesti insekte? Okultna oligarhija zabavlja se eksperimentima nad ljudima! Nema kraja njihovoj bizarnosti!
Live TV

(VIDEO) Da li ćemo uskoro jesti insekte? Okultna oligarhija zabavlja se eksperimentima nad ljudima! Nema kraja njihovoj bizarnosti!

Ono što nam se do juče činilo nemoguće, danas je došlo u Srbiju. Ako ovako nastavimo, ješćemo insekte! Zašto je Zapadu jako važno da uništi pravoslavnu crkvu u Rusiji i pravoslavlje uopšte? Na ovu temu u "Info danu" govorio je istoričar Goran Šarić. U drugom delu emisije priključili su se i Marko Lakić, novinar i ekonomista Nebojša Berak.

21.08.2024

19:24

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Obama se sunovratio najniže! Svet u šoku gleda šta je pokazao dok je pričao o Trampu! (VIDEO)
Biće frke

Obama se sunovratio najniže! Svet u šoku gleda šta je pokazao dok je pričao o Trampu! (VIDEO)

Bivši predsednik SAD Barak Obama sugerisao je da njegov naslednik i republikanski kandidat za još jedan mandat u Beloj kući Donald Tramp ima mali polni organ. Obama je na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u Čikagu rukama pokazao navodnu veličinu Trampovog polnog organa, ne navodeći konkretno da je to u pitanju, ali su svi u publici shvatili šta je hteo da kaže, te su se grohotom nasmejali.

22.08.2024

09:44

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija