• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

12.10.2024

18:47

Najveća tajna pesme "Topolska 18"! Nećete verovati ko je stanovao na toj adresi, svi je znate (VIDEO)

ATAIMAGES/printskrin

Kultura

Najveća tajna pesme "Topolska 18"! Nećete verovati ko je stanovao na toj adresi, svi je znate (VIDEO)

Podeli vest

Serija "Srećni ljudi" važi za jednu od kultnih ostvarenja domaće kinematorafije.

Gotovo da nema osobe koja nije naučila čuvenu pesmu "Topolska 18" koja je obeležila ovu komediju.

Numeru je otpevala proslavljena pevačica i glumica Snežana Savić za potrebe snimanja. Ova umetnica u seriji je tumačila lik Maline Vojvodić, u koju se nesrećno zaljubljuje jedan od glavnih junaka Vukašin Golubović.

Njihova kratkotrajna romansa preti da razori njegovu porodicu, a ona sve vreme tiho pati za svojom ljubavlju iz sobe podstanara na adresi baš kao u pesmi "Topolska 18".

Foto: Printscreen/Youtube

 

Snežana Savić u jednom intervjuu otkrila je ko je živeo na ovoj adresi i zbog čega je scenaristi Siniši Paviću, ova ulica bila značajna.

U Topolskoj 18, živela je Ljiljana Pavić, inače supruga poznatog scenariste, koja mu je tada bila pomoćnica u pisanju scenarija.

- Ljiljana Pavić je živela u toj ulici tokom studentskih dana - rekla je Savićeva jednom prilikom.

Foto: Printscreen/Youtube

 

Siniša Pavić je svoju izabranicu upoznao u mladosti, ona ga je odmah osvojila svojom iskrenođću i domišljatošću.

Foto: Marko Đoković

Siniša Pavić

- Ljiljana je bila i lepa i izuzetno zgodna devojka. Na taksi stanici vozači su trubili za njom. Ali se uskoro pokazalo da u njoj ima i onog nečeg što sam mislio da više neću naći. Najpre se pokazalo da ne ume da laže. I kad bi pokušala, brzo je odustajala. Nije joj išlo. Onda sam otkrio da se iza njene ranjivosti krije velika snaga volje, da će i veliku ljubav preboleti ako nije obostrana - ispričao je jednom prilikom Pavić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)
Live TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)

U proteklih 10 godina Srbija je sprovela 10 reformi koje su nas je dovele do stabilne ekonomije, a na kraju i do toga da naša zemlja prvi put u istoriji dobije investicioni rejting. Cilj je da prosečna plata bude 1400 evra, a prosečna penzija 600 evra. O potpisivanju energetskog ugovora u "Info jutru" govorili su ekonomista Mihajlo Rabrenović i Zoran Milosavljević sa Instituta političkih studija.

12.10.2024

10:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka