• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: interris.it

13.04.2015

14:54

NINA MORIĆ POKUŠALA SAMOUBISTVO! Lepa manekenka želi da umre!

Showbiz

NINA MORIĆ POKUŠALA SAMOUBISTVO! Lepa manekenka želi da umre!

Podeli vest

Kako prenose italijanski mediji, manekenka je prerezala sebi vene, a pronašla ju je majka koja je odmah pozvala Hitnu pomoć. Nina je prevezena u milansku bolnicu

Manekenka Nina Morić u subotu je pokušala sebi da oduzme život, piše interris.it

Kako prenose italijanski mediji, manekenka je prerezala sebi vene, a pronašla ju je majka koja je odmah pozvala Hitnu pomoć, nakon čega je Nina prevezena u milansku bolnicu.

- Nina je pokušala samoubistvo, istina je. U pitanju  je zavera, Ninu je na samoubistvo podstakao neko ko želi da joj naudi - rekao je Ninin dečko Luiđi Mario Favoloso (27).

Poslednjih dana pisalo se da manekenka i njen izabranik čekaju bebu. Ovo je drugi put da je Nina pokušala da se ubije. Ona je 2009. godine progutala šaku tableta i završila u bolnici.

Instagram
Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija