• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

20.03.2017

13:03

SLAMKA! Goca Tržan: Ovo mi je spaslo brak!

Showbiz

SLAMKA! Goca Tržan: Ovo mi je spaslo brak!

Podeli vest

Goca Tržan pokušava da spase brak odlascima kod psihijatra i savetuje da to radi svako ko ima neku dilemu

Goca Tržan redovno ide kod psihijatra kako bi spasla brak sa muzičarem Rašom Novakovićem!

Kako "Alo!" saznaje, energična pevačica odlučila je da potraži pomoć stručnog lica kako bi prevazišla krizu i sprečila razvod.

Prema rečima izvora ovog lista, pevačica se našla u bezizlaznoj situaciji kada je reč o njenom odnosu sa suprugom i jedino rešenje bile su seanse.

- Goca je samosvesna žena, koja se ne stidi da ukoliko ne može da reši problem, pomoć potraži od stručnih ljudi. Ona i sa Rašom ima takav odnos, o svemu razgovaraju, ali ponekad ne dođu do rešenja. Ima izuzetno široka shvatanja, tako da mu je oprostila prevaru, ali je to očigledno uticalo na njihov odnos. Kako su u poslednje vreme njihove razmirice zbog sitnica sve češće, Goca je odlučila da porazgovara sa psihijatrom - otkriva naš izvor.

 

#love #hubby #forever #together On je moj muski odraz u ogledalu. Volim te @radomir_novakovic

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Mar 14, 2017 at 11:06am PDT

- Njoj je veoma stalo da njihov odnos bude kvalitetan i dobar. Ni Raša nije ništa manje zaljubljen, ali je on mlad i ne shvata ozbiljno njihove svađe. Goca je emotivna, pa je mnogo toga povredi, uostalom mnogo radi i nema vremena da razbija glavu i vrti se u krug zbog istog problema. Čak je i Raša sa njom otišao nekoliko puta na seansu kako bi sa terapeutom razgovarali o problemima koje imaju - rekao je izvor blizak pevačici.

Prema njegovim rečima, Goci i Raši su mnogo pomogli odlasci kod psihijatra, koji im je dao nekoliko dobrih saveta, naročito zato što više ne rade zajedno, pa se retko viđaju. Zahvaljujući psihijatru, oni su prebrodili krizu i sprečili krah braka.

- Goca nema problem sa tim što je Raša mlađi od nje jer je ona i pre toga bila u braku sa mlađim Ivanom Marinkovićem, ali su sada ređe zajedno jer on ima svoj bend. To je ključni kamen spoticanja u njihovom odnosu - kaže pevačicin blizak prijatelj.

- Nemam problem da priznam da idem kod psihijatra i to treba da radi svako ko ima neku dilemu. Stručna lica postoje da bi nas upoznala sa nama samima i dovela do rešenja. Bilo da imam poslovni ili ljubavni problem, odlazak kod psihijatra smatram dobri korakom ka rešavanju. Moj posao je takav da je mnogo toga u mom životu podređeno tome - rekla je Goca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Жене би требало да посећују свог Психолога и више , него, рецимо ... - Гинеколога...!? Зашто...?! Здравље је најважније; а "оно доле" и - није сапун, да се "троши"....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija