• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

31.12.2018

17:19

(FOTO) RASTOPIO ŽENSKA SRCA: Poznati glumac ima poruku za sve očeve!

Showbiz

(FOTO) RASTOPIO ŽENSKA SRCA: Poznati glumac ima poruku za sve očeve!

Podeli vest

Poznati glumac Dvejn Džonson poznatiji kao „The Rock“ zapravo je jedan vrlo nežan muškarac. Na nežnost je morao da se navikne jer je tata dve devojčice, Jasmine i Tiane

U ovim posebnim momentima poznati tata Dvejn Džonson jako uživa pa je Božić proveo u krugu porodice sa ćerkama u naručju.

Svestan da one neće zauvek biti tako male Dvejn je napisao:

(FOTO) KIMKA MOLI ZA POMOĆ: Nikada mi nije bilo ovako, imam psorijazu po celom telu!

 

- Tatine ruke. Neću moći ovako da ih držim zauvek, zato koristim svaki momenat da ih volim. Znam da će doći dan kada će tatino naručje biti poslednje mesto gde će želeti da budu. Beba Tiana već ima izraz lica 'pomozite mi'. Ne mogu da garantujem da ću ih voleti i štititi do kraja njihovih života, ali garantujem da ću to raditi do kraja mog - napisao je Dvejn.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели therock (@therock) дана 27. Дец 2018. у 4:22 PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav

pre 5 godina

Ima li išta na ovom svetu lepše, dragocenije i svetije od dece?

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Magazin

Džet set

Srbija