• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

20.04.2020

17:50

HARI SE OBRUŠIO NA BRITANSKE TABLOIDE! "Vesti prikupljate od prolaznika, POTPUNO SU ISKRIVLJENE I LAŽNE" Više neće davati izjave!

Showbiz

HARI SE OBRUŠIO NA BRITANSKE TABLOIDE! "Vesti prikupljate od prolaznika, POTPUNO SU ISKRIVLJENE I LAŽNE" Više neće davati izjave!

Podeli vest

Princ Hari i njegova supruga Megan najavili su danas da više neće saradjivati sa nekoliko britanskih tabloida zbog senzacionalističkih i lažnih priča.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su u pismu urednicima časopisa San, Dejli Mejl, Dejli Ekspres i Derjli Miror poručili da ne žele da budu „valuta za zaradu i izobličene priče“ tabloida.

Oni su priče tih tabloida nazvali „iskrivljenim, lažnim i napadnim“, te da su zasnovane na tračevima poznanika i potpunih stranaca.

SVE MU BRANI! Megan Markl na 3 načina 'HIPNOTIŠE' princa Harija!

U pismu, koje je danas objavljeno, navodi se da bračni par ne želi da saradjuje sa novinama, ali da veruju da je sloboda štampe kamen temeljac svake demokratije.

Princ Hari, unuk kraljice Elizabete Druge, oženio se 2018. godine američkom glumicom Megan Markl.

Hari je dugo imao loš odnos sa medijima, koje je krivio za pogibiju svoje majke.

HVALA, PONOSAN SAM NA VAS! Oglasio se Princ Hari!

Taj odnos dodatno je pogoršan otkako je upoznao Megan jer je pritisak javnosti pojačan.

Zbog pritiska novinara oni su odlučili da se povuku, da finansijski budu nezavisni i da prestanu da deluju kao viši članovi britanske kraljevske porodice.

Hari i Megan više neće koristiti nazive njegovo i njeno kraljevsko visočanstvo ali su ih zadržali, ostavljajući mogućnost da možda promene mišljenje i vrate se kasnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Posmatrac

pre 4 godine

Princ Hari hteo ili ne, ne moze promeniti stvarnost. Izjave njegovog oca princa Carlsa samo potvrdjuju neporecivu istinu da je kraljevska porodica deo i pion Novog svetskog poretka ciji kraj se nazire. Spekulanti na Berzi : Bil Gejts, Soros ( nepoverena danasnja vest je da je lisen slobode ili zivota ), Rotsild, Rokfeler su finansirali i ovu porodicu i njeni clanovi u javnosti moraju nastupati po njihovim pravilima. Princ Hari i supruga mu mogu biti u opasnosti zbog svojih izjava i postupaka. " Ono sto je za Jupitera nije za vola ".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15